Jump to content


Photo

Evo-x Dashboard


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 xbxonline

xbxonline

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 27 October 2002 - 02:14 AM

I'm getting an error that cant find the dashboard on evo-x on cd-rw?HELP?!?

#2 Xboxohaye

Xboxohaye

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 168 posts

Posted 27 October 2002 - 04:03 AM

What bios are you using? What dash? I know this is against what we are told to do, but when I booted from CDRW, I had to name my dash 'yboxdash.xbe' to get it to work (because I am using ybox mod), even though we are told to use 'default.xbe', depending on what bios you are using, give it a go, its got to be worth a go.

TeMpTeD



#3 xbxonline

xbxonline

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 27 October 2002 - 04:25 AM

i'm using the ( 256k.Evx2.5.colormod.err.noani.evox ) in the cd-rw and I renamed the default.xbe to xboxdash.xbe

#4 Xboxohaye

Xboxohaye

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 168 posts

Posted 27 October 2002 - 01:13 PM

Even if you were 'meant' to rename the default.xbe on a cdrw, you wouldn't call it 'xboxdash.xbe, having the evox superfr0 dash, you will need to call your dash evoxdash.xbe, at least on the hdd, and maybe worth a go on the cdrw (even tho its wrong but it worked for me).

TeMpTeD laugh.gif

#5 xbxonline

xbxonline

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 27 October 2002 - 04:02 PM

thanks for the help! biggrin.gif

#6 xbxonline

xbxonline

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 27 October 2002 - 05:43 PM

I still keep getting error13. Could this file be corrupt in any way EvolutionX Beta Build 1.8.2812




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users