Jump to content


Photo

Controller Swithces


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 hedbig

hedbig

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 292 posts
  • Location:nyc
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 10 September 2003 - 11:13 PM

can you instal a switch to turn the mod chip on and off from the controller


#2 blingbling

blingbling

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 127 posts
  • Location:Perth WA
  • Xbox Version:v1.0

Posted 11 September 2003 - 01:22 AM

what would be the point.. i assume you would still have to restart your xbox anyway? i dont think you can put the switch in the actual controller but you could make really long wires coming out from the xbox and glue those on or sumthin? lol

#3 hedbig

hedbig

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 292 posts
  • Location:nyc
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 11 September 2003 - 01:36 AM

good point

#4 samsng

samsng

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 308 posts

Posted 11 September 2003 - 02:05 PM

QUOTE (blingbling @ Sep 11 2003, 03:22 AM)
what would be the point.. i assume you would still have to restart your xbox anyway? i dont think you can put the switch in the actual controller but you could make really long wires coming out from the xbox and glue those on or sumthin? lol

i think the idea's there....

My point is, i dun think u have to get off your butt to reset your xbox if u have done the memory card ( or controller) on/off switch.

but connecting a modchio on/off switch in the controller.... i dun that could be done without having wires running all over the place

#5 mikie_mike

mikie_mike

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 88 posts

Posted 11 September 2003 - 02:59 PM

That is an extreme couch potato

lol

#6 mikie_mike

mikie_mike

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 88 posts

Posted 11 September 2003 - 03:00 PM

Have you taught your dog how to get your beer yet!!!!!!!!!!

#7 gfk

gfk

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 235 posts
  • Location:Wigan
  • Interests:everything computer related
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:unknown

Posted 11 September 2003 - 04:38 PM

hey

can anyone show me how to have a power button in my memorycard?

gfk

#8 TrialsMaster

TrialsMaster

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 108 posts

Posted 11 September 2003 - 05:19 PM

gfk, search the tutorials on xbox-scene.com

#9 gfk

gfk

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 235 posts
  • Location:Wigan
  • Interests:everything computer related
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:unknown

Posted 11 September 2003 - 06:50 PM

sorry

anyways i just checked and theres and power button for the controller tut and a reset for the memory card
so
is it possible to have the power button on the memory card?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users