Jump to content


Photo

Does Not Boot With Cd


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 cyris

cyris

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 29 posts

Posted 13 September 2003 - 12:00 AM

wink.gif
I have tryed everything I can not boot with a cd-rw dvd-rw.
I am getting a funky black screen.



a big X small 3
then it says the version of the kernel
what do I need to do to get this to work

#2 heinrich

heinrich

    ..assuming the role of God

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,576 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ohio
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 13 September 2003 - 12:11 AM

That is the x2 4978.x bios. You are sitting at the ftp server. Dont hold down A when you turn on the xbox. This cause causes the FTP server to load wink.gif

#3 cyris

cyris

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 29 posts

Posted 13 September 2003 - 12:16 AM

sorry was that do or don't hold down the A on the gamepad. if that was don't. I wasn't toching the gamepad it was doinign it all by itself

#4 heinrich

heinrich

    ..assuming the role of God

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,576 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ohio
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 13 September 2003 - 12:19 AM

"Dont' hold down the A button"

If it boots anyway, thats what happens when you use beta code.

#5 JonDante

JonDante

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 936 posts
  • Location:The East Coast
  • Interests:Music Production<br />XBox
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 13 September 2003 - 12:52 AM

"Another one bites the dust, eh eh"

JD

#6 cyris

cyris

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 29 posts

Posted 13 September 2003 - 12:54 AM

(A so do I have to reflash.
(B do I have to buy a new chip
(C do I have to buy a new xbox
or (D All of the above

Edited by cyris, 13 September 2003 - 12:55 AM.


#7 JonDante

JonDante

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 936 posts
  • Location:The East Coast
  • Interests:Music Production<br />XBox
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 13 September 2003 - 12:58 AM

Just reflash it using X2_4977. All should be fine.

JD




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users