Jump to content


Photo

Divx On Old Xbmp


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 FIREitUP

FIREitUP

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 2 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 14 September 2003 - 09:53 PM

hey, the new xbmp doesnt run on evox for some reason, it worked on mxm, but it confused the hell out of me. MXM just was all over the place and i didnt like it at all. so if anyone could point me in the right direction i'd greatly appreciate it.

#2 mace

mace

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 145 posts

Posted 14 September 2003 - 10:43 PM

evox shouldn't matter in launching xbmp because it would use the same command to launch apps, maybe you put xbmp in a wrong spot or something.

#3 FIREitUP

FIREitUP

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 2 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 15 September 2003 - 12:01 AM

no i checked it and everything i even entered it manually instead of autoadding. i tried it on mxm and it worked fine im so confused help!

#4 PC_Arcade

PC_Arcade

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 539 posts
  • Xbox Version:v1.5
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 15 September 2003 - 07:30 AM

have you tried deleting mediaplayer.cut (I think that's the filename) from the c: partition ?
And removing the save (from M$ dash)?

#5 FIREitUP

FIREitUP

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 2 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 15 September 2003 - 06:03 PM

i have no clue how to work this. do you have aim so we can discuss this?

#6 JayDee

JayDee

    X-S Legend

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,750 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sweden
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v2 (zephyr)

Posted 15 September 2003 - 06:11 PM

Please please please!

Search the forum!

This has been answered ~10 the last week alone and 20 times the week befor that and so on....

Evo-x is the problem and unhooking the networkcabel will solve the problem in 99% of the cases.

use XBMP, MXM or avalaunch as your dashboard instead and you will be fine.

So, this is NOT a xbmp problem, but a Evo-x issue.....

#7 PC_Arcade

PC_Arcade

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 539 posts
  • Xbox Version:v1.5
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 16 September 2003 - 01:46 PM

Works fine with evox for me ??

#8 JayDee

JayDee

    X-S Legend

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,750 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sweden
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v2 (zephyr)

Posted 16 September 2003 - 01:55 PM

QUOTE (PC_Arcade @ Sep 16 2003, 03:46 PM)
Works fine with evox for me ??

Again, read the forum and you will see that this do not affect everyone and seam to differ from version of evo-x etc etc.

Not trying to sound like a smartass or make anyone feel bad, but learn to help yourselfs and you will find the solution faster. smile.gif

You see where i am going with this? smile.gif

#9 PC_Arcade

PC_Arcade

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 539 posts
  • Xbox Version:v1.5
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 16 September 2003 - 02:07 PM

QUOTE (JayDee @ Sep 16 2003, 03:55 PM)
Not trying to sound like a smartass or make anyone feel bad, but learn to help yourselfs and you will find the solution faster. smile.gif

You see where i am going with this? smile.gif

In all honesty - no I don't.

I've soft modded 2 xbox's and installed a chip in 1 (my own).
I've installed Evox,xbmp, relax, SMB, various emulators and applications without asking for any help from anyone, I resent being told to "learn to help yourselfs" when that's ALL I have done.

If I can help anyone I will do, as without the postings and tutorials here I would have had to ask loads of questions.

FIREitUP - PM me and I'll help out as much as I can with this.

#10 JayDee

JayDee

    X-S Legend

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,750 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sweden
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v2 (zephyr)

Posted 16 September 2003 - 04:35 PM

That is just that!

All these questions HAVE been answerd so many times on these forums so why not LEARN to help yourself by using the search function and read up on whats been asked and answered?

And it is great that YOU have found out about the tutorials and read them but it seams like not everyone has, (FIREitUP), so what is wrong with telling him to readup on things that are a fast search away instead of posting a thread and have to wait for a bullshit reply?

You see what i mean now?

#11 FIREitUP

FIREitUP

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 2 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 16 September 2003 - 09:33 PM

im sorry but i didnt know it was such an issue, it hougth maybe my settings were off in xbmp or something i dunno im not accostommed to this part of the forums again, im sorry sweetheart.
edit: i meant to ask this before, do i have to put the divx files in any specific folder because i tried the newest dbmp on evox and i had no clue on how to go about finding my avi files. thx,
-Mike

Edited by FIREitUP, 16 September 2003 - 09:36 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users