Jump to content


Photo

Red & Green Flashing..no Picture


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 SiLeNtKiLLa01

SiLeNtKiLLa01

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 26 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 17 September 2003 - 01:10 PM

I have installed x2 lite plus...x2 4978 bios or what not...everything was working just fine untill i started using XBMP...i transfered a movie to the xbox...and played it on the xbox...working fine at this point...then i went into settings...and went to the video selection i believe...where ever it is where u can change your resolution or sumthin...and which ever one that gives u the option to choose between 4:3 and 16:9 resolution (NTSC).... i believe i chose 4:3...and then seemed as if xbox was frozen...so i cold booted the system...when rebooted...xbox flashed all colors...red, green, orange (bios selected option i did) but w/ no picture...so i turned chuip off...booted box...gives me the green light...then after a couple secs...my tv screen flashes as if video was in...then light flashes red and green...and keeps going that way...all cables are connected and everything...and i cant get box to boot with or without chip on...tried to boot from evox cd...no go...wtf can i do now..other than getta notha box?? muhaha.gif

#2 Luke

Luke

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 238 posts

Posted 17 September 2003 - 01:47 PM

Get yourself a copy of the Enigmah video-mode selecter...
burn the iso to cd/dvd, boot it up, change it back to 4:3 NTSC (but NOT NTSC-J)
That'll get you going..


#3 SiLeNtKiLLa01

SiLeNtKiLLa01

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 26 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 17 September 2003 - 01:48 PM

OK...i hear the xbox boot up on the tv...u know the sound when u power on...and the light stays green...then once the sound stops...the box flashes red and green...so it has something to do with the picture...can sum1 please help me??

#4 SiLeNtKiLLa01

SiLeNtKiLLa01

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 26 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 17 September 2003 - 01:49 PM

OK lemme try....but if i do get that...and how would i see the selections...if there is no picture??

#5 SiLeNtKiLLa01

SiLeNtKiLLa01

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 26 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 17 September 2003 - 01:59 PM

QUOTE (Luke @ Sep 17 2003, 03:47 PM)
Get yourself a copy of the Enigmah video-mode selecter...
burn the iso to cd/dvd, boot it up, change it back to 4:3 NTSC (but NOT NTSC-J)
That'll get you going..

Not working for me...with chip off or chip on...still no video...i hear the box boot up...but nonthing after that...and the light just flashed red and green...dunno what to do from here.

#6 Luke

Luke

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 238 posts

Posted 17 September 2003 - 03:44 PM

Did you get the enighmah video selector?? from the usual places????
and did you burn it onto a disctype you know your xbox will accept??
it should give you a safe vid mode, and let you change it back....


#7 SiLeNtKiLLa01

SiLeNtKiLLa01

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 26 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 17 September 2003 - 05:24 PM

QUOTE (Luke @ Sep 17 2003, 05:44 PM)
Did you get the enighmah video selector?? from the usual places????
and did you burn it onto a disctype you know your xbox will accept??
it should give you a safe vid mode, and let you change it back....

ya i got it from the usual places...and still no work...

#8 Luke

Luke

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 238 posts

Posted 17 September 2003 - 06:10 PM

Read the sitcky:
at the top of the list:
Restoring Picture after videomode change..

I guess you gotta press A or B, depending on your TV.. (which is NTSC if you're in North America)


#9 SiLeNtKiLLa01

SiLeNtKiLLa01

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 26 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 17 September 2003 - 06:21 PM

QUOTE (Luke @ Sep 17 2003, 08:10 PM)
Read the sitcky:
at the top of the list:
Restoring Picture after videomode change..

I guess you gotta press A or B, depending on your TV.. (which is NTSC if you're in North America)

is this sticky on the top of the screen from the xbox?? If so...i cant see it at all...i have no picture signal at all...with mod on or off...but i can hear the xbox boot up...and its reading the bios on the chip because my eject flashes red..green..orange..as i set it up to do so...but wit mod off...flashes red and green...i tried and tried the disc...and its not working for me...i have no idea on what else to do!

#10 SiLeNtKiLLa01

SiLeNtKiLLa01

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 26 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 17 September 2003 - 06:28 PM

will reflash of bios work for me? will it reload all the default settings within the xbox? and then allow me to configure from there?

#11 Gamester17

Gamester17

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 223 posts
  • Location:Sweden
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:none

Posted 17 September 2003 - 06:42 PM

no, it's stored in the EEPROM not in the BIOS http://forums.xbox-s...ST&f=33&t=91520




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users