Jump to content


Photo

Need Help... Formatting G: Partition!


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 MadInsane

MadInsane

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 56 posts

Posted 24 September 2003 - 05:43 PM

OK I used the raw ftp commands as described in a previous thread. I am using the newest 4977 bios, xbtool lba48 support and g drive takes up rest of space (not the whole thing). I am trying to format the g: drive ONLY in order to preserve my precious F: Thing is flashfxp says the drive has been formatted successfullly, but under the (newest) evox it still says 0 bytes available. It also wont let me make a folder in that partition via ftp. I have seen a couple others on the board with this exact same question- unanswered. Please Help!! blink.gif blink.gif blink.gif

#2 muppet5019

muppet5019

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 21 posts

Posted 24 September 2003 - 06:41 PM

I 2 feel your pain.. i'm in the same boat sept my problem's with the f drive.. i've even tried modifing the evox.ini with some info from from posts i saw in here.. no luck in either case.. still trying though.. let me know if you find anything out..
unsure.gif unsure.gif unsure.gif

#3 jaebaby

jaebaby

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 53 posts

Posted 25 September 2003 - 02:21 AM

i thought i was the only one! good to find i'm not. but not as good as finding an answer.

sad.gif

#4 MadInsane

MadInsane

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 56 posts

Posted 25 September 2003 - 03:19 AM

B-U-M-P!!!! Hey, would the newest slayers 2.1 disk format ONLY g: partition??? Instead of doing a whole format which would wipe the f: partition??? I have the newest one, just not installed, as I want to be absolutely positve only the g: drive is going to be wiped. uhh.gif

#5 MadInsane

MadInsane

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 56 posts

Posted 25 September 2003 - 07:55 PM

BUMP. Sorry, this is really annoying me....... dry.gif

#6 jaebaby

jaebaby

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 53 posts

Posted 25 September 2003 - 08:24 PM

i had a similar problem.. not exactly as yours but it may help.. i'm sure you're willing to try anything now... wink.gif

http://www.xbox-scen...les/formatf.php
and substitute g for f

hope this works for ya. it did for me.

Edited by jaebaby, 25 September 2003 - 08:25 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users