Jump to content


Photo

Damaged Or Dirty Disk Error


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Seven_1

Seven_1

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 7 posts

Posted 31 October 2002 - 02:33 PM

installed my matrix the other night and everything went fine, dashboard installed everythings great. i copied blinx to my pc hard drive so i could try a back up. while i was burning the backup I decided to play the game(Blinx original). everytime i finished a level and there was a load time i got the error message disk damaged or dirty etc......anyone else have this happen? is there a problem with blinx? after i burned the game it booted fine played fine but i got the error message in the same spots. is the modchip not aligned right? i got this message one time before and that was playing halo the day after launch. i did a search but i didn't find anything..... uhh.gif

#2 WiKKiD

WiKKiD

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,187 posts

Posted 31 October 2002 - 03:26 PM

It's got nothing to do with your mod chip, once the game boots your mod has done it's job.. My guess is you've got shit media.

#3 Seven_1

Seven_1

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 7 posts

Posted 31 October 2002 - 03:34 PM

i played the original game first and got the message and then used the back up i made on a HP dvdrw and got the message in the same spots. both loaded fine and played fine. i only got the message in between levels an orange error message would appear and hitting the A button would skip past it........no errors during boot up.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users