Jump to content


Photo

Apple Iii Mod Chip


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 GaryJ73167

GaryJ73167

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 31 posts

Posted 28 September 2003 - 12:28 AM

I have an Apple III Mod Chip for my Xbox. I know nothing about flashing the Bios, but, unfortunately, I did. This is what happened:

After I modded it, this is the way it was supposed to work -
To power on the Xbox with the Chip enabled, you would hit the eject button (That would show you an Orange Xbox logo with no MS written underneath)

To power it on with the chip Disabled, you would just hit the power button, then , in return , it would show you the green Xbox logo with the MS logo.

Well, now, I flashed the bios, and no matter how I turn it on , I get the Green Xbox logo (Kinda like the chip is disabled), but, yet, it still loads the Evox Dashboard.

My question is, is there a way to get the original Apple 3 bios for the mod chip enabled once again ?????

Please reply

Gary



#2 lordvader129

lordvader129

    He Who Posts Alot...

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17,752 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, USA
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 28 September 2003 - 12:35 AM

does it load evox even when you use the power button? if so your wiring is messed up

otherwise just reflash with some color modded bios (make the X any color you want, lol)

BTW, wrong forum




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users