Jump to content


Photo

A Few Questions...


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 Valdek

Valdek

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 0 posts
  • Location:TX, USA
  • Xbox Version:v1.0

Posted 20 October 2003 - 10:56 PM

Just a few questions about Avalaunch...

a) Why is "Edit XBE Title" in the start menu for the menus, but it doesn't work? Is this unimplemented still, or am I doing something wrong?

B) I can get my box to connect to the Internet by changing my networking options to DHCP, but this eliminates the handy static IP. Does anyone know of a surefire way to connect to the Internet with my box but keep a permanent IP address for ftp'ing to my box?

BTW, I love the online features. Nice job.

Edited by Valdek, 20 October 2003 - 10:57 PM.


#2 badmonkey

badmonkey

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 757 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 20 October 2003 - 11:36 PM

Dunno about the Edit XBE Title bit, but as for static IP working...

I have mine set to static, and have no problems connecting to the internet. I am not sure why it doesn't just work for you. Are you going through a router, to share the internet?

#3 Valdek

Valdek

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 0 posts
  • Location:TX, USA
  • Xbox Version:v1.0

Posted 20 October 2003 - 11:41 PM

I'm using a PPPoE connection through a DSL modem, with ICS on XP Professional.

#4 rob1309

rob1309

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 924 posts
  • Location:IN, USA
  • Xbox Version:v1.0

Posted 20 October 2003 - 11:42 PM

make sure ya have dns set correctly and if all else fails, use ICS cuz its the easiest and quickest way to get xbox with static and net connection too

#5 Valdek

Valdek

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 0 posts
  • Location:TX, USA
  • Xbox Version:v1.0

Posted 20 October 2003 - 11:43 PM

Blah, double posted on accident.

Edited by Valdek, 20 October 2003 - 11:45 PM.


#6 Valdek

Valdek

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 0 posts
  • Location:TX, USA
  • Xbox Version:v1.0

Posted 22 October 2003 - 01:10 AM

I'm using ICS... and I set the DNS to match those in ipconfig /all (as suggested by another topic), and it still doesn't work. Can't I have a static IP *and* internet connectivity?

Also, NO ONE knows why I can't use "Edit XBE Title"?

#7 hessian

hessian

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 135 posts
  • Location:UK
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:none

Posted 22 October 2003 - 03:57 AM

QUOTE (Valdek @ Oct 22 2003, 02:10 PM)
Also, NO ONE knows why I can't use "Edit XBE Title"?


Works for Game titles

#8 >lys<

>lys<

    Avalaunch Team

  • Members
  • PipPip
  • 366 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 22 October 2003 - 04:43 AM

QUOTE (Valdek @ Oct 22 2003, 03:10 AM)
I'm using ICS... and I set the DNS to match those in ipconfig /all (as suggested by another topic), and it still doesn't work. Can't I have a static IP *and* internet connectivity?

Also, NO ONE knows why I can't use "Edit XBE Title"?

You can edit the XBE titles from the file manager. The one in the menu isn't implemented yet. If you'd read the manual you would KNOW this stuff.

#9 Valdek

Valdek

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 0 posts
  • Location:TX, USA
  • Xbox Version:v1.0

Posted 22 October 2003 - 09:33 PM

Thanks very much... sorry about not reading over the manual again...

Is the method of connecting to the Internet w/ a static IP highlighted in the manual, as well?

Thanks.

#10 badmonkey

badmonkey

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 757 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 23 October 2003 - 01:49 AM

I have not ever used ICS before, but I would think it would be easy to get the Xbox up with a static IP.

Are you using 2 NICs? If not, then I am not sure what you would do, but if so...



Set the IP on one of the NICs to work with the internet settings.
Set the other one's (that the Xbox is plugged to) IP to 192.168.1.1
Set the Xbox up as:
IP = 192.168.1.2
Subnet = 255.255.255
Gateway = 192.168.1.1
DNS = same as PC


or...

Get a router and make life easy. smile.gif

#11 Gilrim

Gilrim

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 184 posts

Posted 23 October 2003 - 12:30 PM

QUOTE (Valdek @ Oct 22 2003, 11:33 PM)
Thanks very much... sorry about not reading over the manual again...

Is the method of connecting to the Internet w/ a static IP highlighted in the manual, as well?

Thanks.

how 'bout you just stfu and go DL the fucking manual? You've been asked nicely already ffs!

to let ya know: the manual is a ~1mb DL. now RTFM bi**h

#12 badmonkey

badmonkey

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 757 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 23 October 2003 - 12:41 PM

QUOTE
how 'bout you just stfu and go DL the fucking manual? You've been asked nicely already ffs!

to let ya know: the manual is a ~1mb DL. now RTFM bi**h



What the fuck was that all about? Forget your medication today eh? dry.gif

Edited by badmonkey, 23 October 2003 - 12:41 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users