Jump to content


Photo

256kevx.2.5 Bios Question


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 mljl0803

mljl0803

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 17 posts

Posted 07 November 2002 - 03:07 AM

Hey I'm just wondering if anyone has used the 256kevx.2.5 bios'? I flashed my matrix chip with one of them and then installed it correctly where all the lights are doing what their supposed to. However, when i turn the box back on the eject button is flashing green and red and I can't eject the dvd drive. Whats the deal?

#2 bagel5009

bagel5009

    X-S Enthusiast

  • Banned
  • 0 posts
  • Location:BANNED
  • Interests:BANNED
  • Xbox Version:unk

Posted 07 November 2002 - 04:15 AM

did you change the name of your dash xbe?, the evox stands for what it boots to which is evox.xbe so....... doesnt sound like ya did

#3 rrankin913

rrankin913

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 26 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 07 November 2002 - 05:28 AM

I can't read anything with matrix and 2.5 evox 256k. Even with a pc dvd rom drive hooked up. maybe its the bios

any ideas?

thanks

#4 mljl0803

mljl0803

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 17 posts

Posted 07 November 2002 - 06:01 AM

i haven't changed the dash yet cause i can't get the dvd rom open. Once I'm able to get a bott disc installed then i'll go about changing the dash.

#5 echto

echto

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 892 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 07 November 2002 - 07:25 PM

QUOTE (mljl0803 @ Nov 6 2002, 09:01 PM)
i haven't changed the dash yet cause i can't get the dvd rom open. Once I'm able to get a bott disc installed then i'll go about changing the dash.

Turn the box off and push the eject button. biggrin.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users