Jump to content


Photo

Ftp Not Showing All Contents


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 bebrewer1

bebrewer1

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 110 posts
  • Location:San Antonio, TX
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 10 November 2003 - 10:44 PM

Issue - in the past few days when FTP'ing into my Xbox, the contents of directories like 'F:/HDDLoader' don't show the games right away. I have to refresh a few times and it acts kind of flakey. It's been working perfectly for the past 9 months so I'm not sure what is causing the issue.

I'm using Evox 3921 w/cheapmod flashed with X2 4977 F boot bios. FTP into the Xbox with WS_FTP Pro on my Windows XP box via WET11 bridge on a router that is attached to the Xbox & PS2.

Help please smile.gif

#2 CaliSurfer008

CaliSurfer008

    X-S Knowledgebase

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,458 posts
  • Interests:Brahm is a whore
  • Xbox Version:v1.0

Posted 10 November 2003 - 11:16 PM

Try using FlashFXP and hardwiring your xbox to see if that solves the problem...then you'll know what is causing it

#3 mrRobinson

mrRobinson

    X-S Caffeinated Member

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,222 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Quantum Loop Theory
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 11 November 2003 - 12:49 AM

did you upgrade your evox? that could be the problem...

#4 bebrewer1

bebrewer1

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 110 posts
  • Location:San Antonio, TX
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 11 November 2003 - 04:16 AM

Thanks, I did upgrade my Evox from 3752 to 3921 a few weeks ago. I overwrote the older evoxdash.xbe with the newer one and kept my previous evox.ini. I'll replace it with the older version and see if it is better.

UPDATE - guess that was it! Thanks for the info, it resolved my problems.

Edited by bebrewer1, 11 November 2003 - 08:33 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users