Jump to content


Photo

Xbox Live Not Working


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 JLR

JLR

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 54 posts
  • Location:UK
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 14 November 2003 - 10:30 PM

I have turned on my xbox and whilst it was on I turned my chip off (Xcuter2), since then I am unable to connect to live to update my board and when I load up with a disc in I get "your Xbox needs to be serviced" with the error code "13", Light flashing. If I try to update inside the game I get the same message except the error code in the top left corner is different, says "21"

#2 C4Shadow

C4Shadow

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 107 posts

Posted 15 November 2003 - 01:05 AM

ok thats a bad problem its defeintely something to do with ur modchip if u can take it out do that cuz i dont think its installed properly

#3 JLR

JLR

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 54 posts
  • Location:UK
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 15 November 2003 - 07:44 AM

The mod chip was working and still is, it's just whilst I had my Xbox on I flicked the switch to turn the chip off and now I get an error 21.

The EvoX dash works fine, it's just the MSDash, my only problem is I never did a backup before hand and this guide isn't what my xbox looks like. I don't have half the files there since I have the newest EvoX with an Ecuter2 chip




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users