Jump to content


Photo

Can I Take Pictures?


  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1 jtorry

jtorry

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 5 posts

Posted 26 October 2003 - 07:11 PM

I want to be able to take screen shots of xbox games while i am playing them. I know debug xbox's can do this and I have read on here that you can turn a modded xbox into an almost debug console, but it sounds complicated. Is there no software that i can use on pc that connects to xbox to take snaps? I know I could get a video capture card, but the screens wouldn't be as good. Thanks for any help.

#2 BloodRedd

BloodRedd

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 219 posts
  • Xbox Version:v1.1

Posted 16 November 2003 - 08:48 PM

I have Evox installed and I want to know if there is a way to take In-game pictures and then FTP them to my PC?

#3 GLaCiERDC

GLaCiERDC

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 823 posts
  • Location:New York City
  • Xbox Version:v1.1

Posted 16 November 2003 - 09:09 PM

you cant with evox you need to be running the xbox xdk with the xdk launcher, theres a tutorial how do to it here

#4 was

was

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 18 posts
  • Location:Funland
  • Xbox Version:v1.1

Posted 16 November 2003 - 09:10 PM

There's XbCapture GUI, but can't use that because it requires MS sdk. I guess that 's the same, GLaCiERDC?

Edited by was, 16 November 2003 - 09:11 PM.


#5 GLaCiERDC

GLaCiERDC

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 823 posts
  • Location:New York City
  • Xbox Version:v1.1

Posted 16 November 2003 - 09:20 PM

yeah the xbcapture gui still requires the ms xdk, its just gives you an interface instead of using a command prompt. its either xbox xdk or get a video capture card to capture stuff off your tv i guess.

#6 Lostcauz

Lostcauz

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 1 posts

Posted 19 November 2003 - 12:31 PM

i no how to get a screen dump from the dash but can u capture a screen while in a game.

#7 82ross

82ross

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,159 posts
  • Location:Living 360ville
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 19 November 2003 - 01:49 PM

Not in the same way no.Evox does the capturing for the dashboard but once you run a game or some other program evox is closed so cant help.

#8 Fardo123

Fardo123

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 88 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 24 November 2003 - 09:00 AM

Would it ever be possible to hack the sdk and get the capturing tool ph34r.gif so it can be used with a new evox build?

#9 heinrich

heinrich

    ..assuming the role of God

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,576 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ohio
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 24 November 2003 - 09:02 AM

QUOTE (Fardo123 @ Nov 24 2003, 05:00 AM)
Would it ever be possible to hack the sdk and get the capturing tool ph34r.gif so it can be used with a new evox build?

Being in evox wont help a damn bit. The xbox runs ONE .xbe at a time. And if you look hard enough, you can find the XDK.

#10 Fardo123

Fardo123

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 88 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 24 November 2003 - 09:04 AM

No n ot yet ... I am looking for such an option though... do you know if it is easy to switch between evox en debug?

#11 angelfly

angelfly

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 301 posts
  • Location:Boston, MA
  • Interests:too many too list
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 24 November 2003 - 09:31 AM

I used to use both the XDK dash and evoX together through a multi hd setup.I had 2 hds connect through a 3 device ide cable.I just used a power splitter to connect the 2 hds to the same power source and used a switch to select which one is being sent power.I'm sure you could probably install both through a single drive setup as well but I am unsure if the files would interfere with the regular MS dash files.

Edited by angelfly, 24 November 2003 - 09:34 AM.


#12 heinrich

heinrich

    ..assuming the role of God

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,576 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ohio
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 24 November 2003 - 09:50 AM

QUOTE
I'm sure you could probably install both through a single drive setup as well but I am unsure if the files would interfere with the regular MS dash files.

I do this, the best way is to install the XDK launcher, then copy your original MS Dash files back on top of that, works perfect.

When looking for a debug bios, TATX works perfectly.

EDIT: oh ya, I merged the 2 topics, dont know why a 2nd was started dry.gif

Edited by heinrich, 24 November 2003 - 09:51 AM.


#13 Softco Industries

Softco Industries

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 459 posts
  • Xbox Version:v1.3

Posted 24 November 2003 - 10:10 AM

It certainly may be possible to take pictures. Think of the EvoX IGR!

#14 psibob84

psibob84

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 461 posts

Posted 24 November 2003 - 12:00 PM

excactly. all that would be needed to be done would be to make a small picture capture routine and tack it onto the end of an xbe upon launch the same way the igr works (this would probably be extremely difficult to do tho) and dont forget how buggy evox's telnet/gamehacking tsr in the latest dash is

Edited by psibob84, 24 November 2003 - 12:01 PM.


#15 heinrich

heinrich

    ..assuming the role of God

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,576 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ohio
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 24 November 2003 - 12:18 PM

the way you saying is not the same as how the XDK takes a screenshot......
so I suppose what you are saying is possible, I just dont see it happening.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users