Jump to content


Photo

Evolutionx Dash Clock Settings


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 insectgod

insectgod

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 12 posts

Posted 21 November 2003 - 07:04 PM

My question is If I have my EvolutionX clock settings like this:
[Clock] JumpToMsDash = No JumpIfNoLink = Yes
Will that avoid the error mesage 16, when My Xbox has been unplugged for a while? I have two hardrives now and the one with all the good stuff on it I couldn't access because of error mesage 16 , But i borrowed an original xbox hardrive and fixed the time, now its working again. The reason I couldn't reset the clock with the evox hardrive is because I don't think I had those clock settings right.

To sum it up: Will these settings [Clock] JumpToMsDash = No JumpIfNoLink = Yes , Fix that problem?
Thanks

#2 sulfur

sulfur

    Super Xbox Saiyan

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,018 posts
  • Location:Atlanta
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 21 November 2003 - 09:11 PM

^ if i'm understanding you correctly i think your problem can be fixed with upgrading the bios to the newest one 4779.06/.67. wink.gif

#3 sulfur

sulfur

    Super Xbox Saiyan

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,018 posts
  • Location:Atlanta
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 21 November 2003 - 09:15 PM

^ if i'm understanding you correctly i think your problem can be fixed with upgrading the bios to the newest one 4779.06/.67. wink.gif

#4 insectgod

insectgod

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 12 posts

Posted 22 November 2003 - 04:48 AM

Is that a bois, or a new evoluton X dashboard. Thanks for the reply.

#5 FLuKE11

FLuKE11

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 414 posts
  • Location:Canada
  • Interests:Games, Women, Music.
  • Xbox Version:v1.3

Posted 22 November 2003 - 04:59 AM

QUOTE (insectgod @ Nov 22 2003, 06:48 AM)
Is that a bois, or a new evoluton X dashboard. Thanks for the reply.

New BIOS.

#6 insectgod

insectgod

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 12 posts

Posted 22 November 2003 - 05:51 AM

I have a matrix mod chip , would the ( I am guess that bios is Xecuter) work on my chip. Sorry about all the questions, this board has been really helpful.

#7 sulfur

sulfur

    Super Xbox Saiyan

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,018 posts
  • Location:Atlanta
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 22 November 2003 - 12:53 PM

yes




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users