Jump to content


Photo

Help Please, Flashing Red Light


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 ABzHQ2k

ABzHQ2k

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 49 posts
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 02 December 2003 - 10:41 PM

ok so i bought an xbox today, got home put the 007 save across from memcard to hard drive and ftp into the xbox, I didnt change any files on the HD all i did was add a folder on e: so everything is still original apart from this 1 extra folder, anyway i turned it off and back on and the led comes on green for a sec and then starts flashing red and i get no picture on the screen.

I'm getting an xecuter 2.3 delivered in the next day or two, will adding this fix my problem or is the xbox dead?

EDIT: As the only thing i did was put a new folder on e: i guess this problem has something to do with the HD and have noticed on ebay that you can get an unlocked replacement HD, if just putting a mod chip in doesnt resolve this, would putting one of these replacement HDs in (once the mod chips in) get it all working again.

Edited by ABzHQ2k, 03 December 2003 - 01:21 AM.


#2 ABzHQ2k

ABzHQ2k

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 49 posts
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 03 December 2003 - 06:50 AM

Can someone please help?

#3 lordvader129

lordvader129

    He Who Posts Alot...

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17,752 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, USA
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 03 December 2003 - 06:58 AM

well addin gone folder on teh HD wouldnt cause that, and it doesnt sound like an HD problem

does it try to reboot twice then flash red and green? thats a bios issue, are you sure all you did was add the folder ont eh HD? nothing else?

a modchip may or may not fix it, youll justhave to try it and find out

#4 ABzHQ2k

ABzHQ2k

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 49 posts
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 03 December 2003 - 08:13 AM

yeah i didnt think adding a folder would cause it but i did nothing else, all the light does is as you press the power or eject button it comes on green then instantly starts flashing red.

#5 Psichokiller

Psichokiller

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 20 posts

Posted 03 December 2003 - 01:30 PM

Four weeks with the same problem.

I was playing to enter the matrix, when the dvd gave an error reading dvd....then i power off and reboot my xbox.

when boot my xbox i have a green led for one second and red led flashing.....and flashing all the time.

Nobody tech of here knows nothing of this problem.

I had my xbox one month. and x 2.2 pro chip.

My conclusion.:

- My xbox have a factory problem.
- My x2.2 pro had fucked the xbox.

I see too many problem with the x-ecuter chips. see other forums.

#6 Psichokiller

Psichokiller

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 20 posts

Posted 03 December 2003 - 01:59 PM

Ahhh. your hdd is good, because if you unplug the hdd, the xbox do it the same. flashing red led....sure.

#7 DaGhost

DaGhost

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 46 posts

Posted 03 December 2003 - 02:15 PM

Installing the chip with new BIOS gives you a good chance of fixing this problem. Good Luck

#8 Psichokiller

Psichokiller

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 20 posts

Posted 03 December 2003 - 03:12 PM

sorry.....but i have the xbox with x.2.2 pro, i erase, write and verify ok, but the xbox not power up properly.

isn´t problem of tsop (bios motherboard.)

#9 ABzHQ2k

ABzHQ2k

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 49 posts
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 03 December 2003 - 04:46 PM

Cheers for the replys peeps, Psichokiller yeah it does do the same thing with the HD unplugged, well hopefully putting in the chip will sort it out, if not luckily its got a Samsung DVD so i can sell that to help pay towards a new xbox.

#10 Psichokiller

Psichokiller

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 20 posts

Posted 04 December 2003 - 05:07 AM

ABz....sorry for the bad news. Yesterday i Bougth a new xbox. in the shop they gave me a xbox 1.4, the other fuc¨¨d console was a 1.3

I hope that the new version work fine.

Lucky.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users