Jump to content


Photo

What's Up With Crimson Skies?


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 Sigma

Sigma

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 4 posts

Posted 07 December 2003 - 04:11 PM

Why doesn't crimson skies work on xbox? It copies to the hard drive and begins to load and it stays stuck there. I heard of a patch but can't find it? any help out there?

#2 Sigma

Sigma

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 4 posts

Posted 07 December 2003 - 10:00 PM

anybody?

#3 Corspegrinder99

Corspegrinder99

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,094 posts
  • Location:The 7th Lair Of Hell
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 07 December 2003 - 10:13 PM

let me guess you are using the exploit right?

#4 Sigma

Sigma

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 4 posts

Posted 07 December 2003 - 10:31 PM

not that i know off

#5 The Pen is mightier

The Pen is mightier

    X-S Senior Member

  • XS-BANNED
  • PipPip
  • 295 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 08 December 2003 - 03:06 AM

what he's asking is, do you have a modchip?

#6 The Juggler

The Juggler

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,254 posts

Posted 08 December 2003 - 03:18 PM

I've been playing the backup on my xbox HD with no problems. I just used boxplorer to copy it over, and it works like a champ.

#7 Grendal

Grendal

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 420 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 09 December 2003 - 01:45 PM

You need to turn off in game reset for Evox.

#8 Sigma

Sigma

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 4 posts

Posted 12 December 2003 - 02:06 PM

The In-Game Reset worked! Thanks a lot Grendal!

#9 Aron Parsons

Aron Parsons

    X-S Expert

  • XS-BANNED
  • PipPipPip
  • 644 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 12 December 2003 - 02:20 PM

There really needs to be a big flashing banner that says "Turn off IGR if things don't load". I'd say there's probably an average of what, 3-5 threads a week that all simply require this simple answer (or we could just hope that people learn how to search....) dry.gif

#10 Uncle Nasty Fingers

Uncle Nasty Fingers

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 13 posts

Posted 12 December 2003 - 05:36 PM

Thanks for saving me from posting #6 this week ...

Had same prob ...

wink.gif



#11 cl0ckw0rk1337

cl0ckw0rk1337

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 11 posts

Posted 12 December 2003 - 08:27 PM

hmm well i have in-game reset off, and i've tried patching it with isocraxtion, and i've tried deleting the extra .xbe files, and i've tried copying in both dvd2xbox and manually in boxplorer...anything left to try? :/ the game is getting stuck in evox or sometimes i actually get an initial loading screen but that freezes after a bit and i havta reset




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users