Jump to content


Photo

Evox 3935 Released


  • Please log in to reply
128 replies to this topic

#31 c-2

c-2

    X-S Freak

  • Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1,453 posts
  • Location:www.teamxlink.co.uk
  • Xbox Version:none
  • 360 version:none

Posted 11 December 2003 - 01:28 PM

QUOTE
boostmode is a feature of avalaunch not qwix, and will never grace the ftp of evox.

and man first update in 6 months.. look at all those new features


wow u get really bitter about this whole thing eh .. sorry i like a dash thats fast, simple and for me stable .. i don't need anymore features so why would i use a dash that has tons of stuff i'll never use ? this most likely holds true for alot of ppl .. thanx tho for jumping into the forum of the dash u hate and posting your shots, it really helped everyone ...

"help SniperKilla feel better about himself, use Avalaunch!"

Edited by c-2, 11 December 2003 - 01:30 PM.


#32 Darkmotion

Darkmotion

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 41 posts

Posted 11 December 2003 - 01:42 PM

FTP uploads to XBOX works fine, but the download is realy slow. ~200 KB/s sad.gif

Any have the same Problem uhh.gif

#33 Terrorbyte

Terrorbyte

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 385 posts
  • Xbox Version:v1.3

Posted 11 December 2003 - 07:36 PM

QUOTE (Darkmotion @ Dec 11 2003, 10:42 AM)
FTP uploads to XBOX works fine, but the download is realy slow. ~200 KB/s sad.gif

Any have the same Problem uhh.gif

Try using FlashFXP if you're on a PC, or Transmit if you're using Mac OS X. Other FTP apps suck, don't even bother with them.

#34 Darkmotion

Darkmotion

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 41 posts

Posted 11 December 2003 - 08:56 PM

QUOTE (Terrorbyte @ Dec 11 2003, 09:36 PM)
QUOTE (Darkmotion @ Dec 11 2003, 10:42 AM)
FTP uploads to XBOX works fine, but the download is realy slow. ~200 KB/s  sad.gif

Any have the same Problem uhh.gif

Try using FlashFXP if you're on a PC, or Transmit if you're using Mac OS X. Other FTP apps suck, don't even bother with them.

Im Using FlasFXP. Here my Log:

PC to XBOX: Transferred 1 file totaling 4.52 MB in 2.84 (1'947.77 KBps)

XBOX to PC: Transferred 1 file totaling 4.52 MB in 42.84 (108.59 KBps)


#35 xboxhackern00b

xboxhackern00b

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 765 posts
  • Interests:whooping ass on xbl
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 11 December 2003 - 10:06 PM

EDIT: got it working i can telnet now if only i could figure out wtf to do! anyone with any info on this is greatly appreciated

Edited by xboxhackern00b, 11 December 2003 - 10:12 PM.


#36 lordvader129

lordvader129

    He Who Posts Alot...

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17,752 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, USA
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 11 December 2003 - 11:48 PM

QUOTE (Spice Guy @ Dec 11 2003, 06:26 AM)
I just updated my Evox to v3935 and now the IGR isnt working.

Can anybody help me with this!

they changed their defeult button combo from the classic L+R+Start+Back to the S-friendly L+R+Back+Black, however i dont see the options in evox.ini to change it, i looked in my old ini files, but i cant seem to find it there either, am i going insane or didnt evox.ini used to have a section to change teh button combination for IGR?

EDIT: stick this somewheres in your .ini

[IGR]

Start_Button = Yes
Back_Button = Yes
L_Trig = Yes
R_Trig = Yes
White_Button = No
Black_Button = No
A_Button = No
B_Button = No
X_Button = No
Y_Button = No

Edited by lordvader129, 11 December 2003 - 11:54 PM.


#37 nezff

nezff

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,529 posts
  • Location:Louisiana
  • Interests:gaming, gaming o and gaming
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 12 December 2003 - 12:20 AM

i just used the 3921 ini and it works fine.

#38 Strud1512

Strud1512

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,655 posts
  • Location:Wagga Wagga, NSW, Australia
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 12 December 2003 - 04:08 AM

I have noticed that a few of my games will no longer display video when launched from the EvoX 3935 menu.
House of the Dead 3 and Buffy the Vampire Slayer (both PAL) will launch, but have no video (audio OK). I have IGR disabled.
If I replace the EVOXDASH.XBE with EvoX 3921, they work again.
Anyone else having similar issues?

**UPDATE**
It seems changing the 'Game Region' setting from AUTO to DEFAULT fixes the problem.

Edited by Strud1512, 13 December 2003 - 10:16 PM.


#39 Kyro

Kyro

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 106 posts
  • Location:France

Posted 12 December 2003 - 08:40 AM

with this new evolution x release, i ve had a problem on my PAL xbox with Top Spin (PAL version)
when launching from evolution x, the game didn't boot, it just went straight back to evox

so i change video setting from auto to default, and then no problem, but it seems that in the previous 3921, auto setting worked fine with top spin

so, maybe it s a bug, i don't know...

#40 Retroplay

Retroplay

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 593 posts
  • Location:Denmark
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 12 December 2003 - 04:32 PM

QUOTE (lordvader129 @ Dec 12 2003, 01:48 AM)
QUOTE (Spice Guy @ Dec 11 2003, 06:26 AM)
I just updated my Evox to v3935 and now the IGR isnt working.

Can anybody help me with this!

they changed their defeult button combo from the classic L+R+Start+Back to the S-friendly L+R+Back+Black, however i dont see the options in evox.ini to change it, i looked in my old ini files, but i cant seem to find it there either, am i going insane or didnt evox.ini used to have a section to change teh button combination for IGR?

EDIT: stick this somewheres in your .ini

[IGR]

Start_Button = Yes
Back_Button = Yes
L_Trig = Yes
R_Trig = Yes
White_Button = No
Black_Button = No
A_Button = No
B_Button = No
X_Button = No
Y_Button = No

That didn't work for me either.
I flashed with the 'Xecuter2 4979.06' bios to make it work.
Funny thing is it worked flawless with EvoX 3935 dash and Evox M7ef bios yesterday.

#41 a_c

a_c

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 71 posts

Posted 12 December 2003 - 06:41 PM

Hi i downloaded the older version of Evo-X the other day. Had the FTP issue, ended up formatting and reinstalling. Evo-X Bootup disc....Anyways, today i tried this version, works without a single problem. Nice features such as temperature monitors. As for the FTP worked without a single error:D Good work keep it up beerchug.gif

#42 mrRobinson

mrRobinson

    X-S Caffeinated Member

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,222 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Quantum Loop Theory
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 12 December 2003 - 07:19 PM

QUOTE (Kyro @ Dec 12 2003, 05:40 AM)
with this new evolution x release, i ve had a problem on my PAL xbox with Top Spin (PAL version)
when launching from evolution x, the game didn't boot, it just went straight back to evox

so i change video setting from auto to default, and then no problem, but it seems that in the previous 3921, auto setting worked fine with top spin

so, maybe it s a bug, i don't know...

yea i think the best setting now for this version of evox is default, not auto.

#43 nezff

nezff

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,529 posts
  • Location:Louisiana
  • Interests:gaming, gaming o and gaming
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 12 December 2003 - 10:03 PM

maybe we should start posting some working ini files
instead, maybe we shouldn't. alot of room

Edited by nezff, 12 December 2003 - 10:04 PM.


#44 Darkmotion

Darkmotion

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 41 posts

Posted 13 December 2003 - 06:43 AM

QUOTE (Darkmotion @ Dec 11 2003, 10:56 PM)
QUOTE (Terrorbyte @ Dec 11 2003, 09:36 PM)
QUOTE (Darkmotion @ Dec 11 2003, 10:42 AM)
FTP uploads to XBOX works fine, but the download is realy slow. ~200 KB/s  sad.gif

Any have the same Problem uhh.gif

Try using FlashFXP if you're on a PC, or Transmit if you're using Mac OS X. Other FTP apps suck, don't even bother with them.

Im Using FlasFXP. Here my Log:

PC to XBOX: Transferred 1 file totaling 4.52 MB in 2.84 (1'947.77 KBps)

XBOX to PC: Transferred 1 file totaling 4.52 MB in 42.84 (108.59 KBps)

Im back to EvoX 1.8.3752 sad.gif but this one works.

#45 nezff

nezff

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,529 posts
  • Location:Louisiana
  • Interests:gaming, gaming o and gaming
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 13 December 2003 - 01:08 PM

i promise u that all of them work just not for u. ive used them all.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users