Jump to content


Photo

Flashed Bank 0 Now It Goes To Mainboard Tsop


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 dailey

dailey

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 53 posts

Posted 21 December 2003 - 05:13 AM

hey, just installed a chameleon and flashed it, it shut off like normal and when I restarted it came up like the normal xbox bootup, no blinking led from the chip. I booted from another bank and the cromwell bios came up, so I tried it again and it says it's flashing bank 0 everytime. whats up?

#2 No_Remorse_666

No_Remorse_666

    The Mad Head Modder

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 1,871 posts
  • Gender:Male
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 21 December 2003 - 12:17 PM

Sounds like its working to me. If you dont have any other dash installed
on the HD ofcourse it will boot the MS dash.

#3 LordAzlan

LordAzlan

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 23 posts

Posted 21 December 2003 - 02:14 PM

you must install a diffrent dash...e.g evox, or UnleashX. Both good alternate dashboards. beerchug.gif

#4 dailey

dailey

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 53 posts

Posted 21 December 2003 - 04:57 PM

sweet, I guess I did a homer. So any recommendations on the best bios to use?right now I have x2 4977

Edited by dailey, 21 December 2003 - 05:03 PM.


#5 JonDante

JonDante

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 936 posts
  • Location:The East Coast
  • Interests:Music Production<br />XBox
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 21 December 2003 - 10:04 PM

Get your dashboard installed. Then you can do whatever you want.

JD




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users