Jump to content


Photo

Error Code13 Help


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 lilmikeTP

lilmikeTP

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 6 posts

Posted 30 December 2003 - 08:04 AM

hey i know im gonna get bashed for this one but i accidentally went online with my chip and got banned. i obtained some eeproms and put one in. after it finished flashing i restarted my box and when i start it w/ mod off i just get a black screen and the power led goes red/green. when i do it w/ the mod on it boots normally then restarts then boots normally then says error code13. can anyone help with this. one person told me my only chance was to buy a dead mobo from someone and solder on the new eeprom. is there any other choice i have?

#2 Muntzster

Muntzster

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 590 posts
  • Location:Hanover,PA
  • Interests:Fire
  • Xbox Version:v1.0

Posted 30 December 2003 - 11:00 AM

i thought u just ftp ur box to add a new eeprom...


well what might have happened is live deleted ur bios

i have heard of the xbox live setup disk being able to do this

#3 Gibby 117

Gibby 117

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 489 posts

Posted 30 December 2003 - 01:46 PM

did it to me..... i had to bunker down and buy a new xbox...

#4 lilmikeTP

lilmikeTP

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 6 posts

Posted 30 December 2003 - 04:37 PM

yea i plan on buying a new one....well a new 1.1 tongue.gif . but i still want to see if i can get the old beast runnin dont wanna part her out yet.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users