Jump to content


Photo

Help for XYZ Live codes - See if you are banned


  • Please log in to reply
980 replies to this topic

#31 DaCxKasD

DaCxKasD

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 101 posts

Posted 07 December 2002 - 07:44 AM

BLOCKED with McAfee firewall (dns didnt resolve)

X:0000-f001
Y:008c-0060
Z:0000-274c

everything normal (I dont have a modded xbox)

X:0000-f001
Y:00a8-4860
Z:8015-1917


I live in Montreal, Quebec



#32 jedgar

jedgar

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 35 posts

Posted 07 December 2002 - 10:47 AM



Hmmm, my X: is not always zero. In fact, when I don't allow a net connection, my X: has a number set and my Y: and Z: are all zeros.

#33 wilchy

wilchy

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 6 posts

Posted 07 December 2002 - 11:48 AM

Just got Xbox Live, Took Evo X off my HDD and got rid of other bits n bobs so my HDD is like the original. X-ecuter 1.1 installed. (no switch yet) Not even attempted connecting yet but have installed Xbox Live. My X, Y, Z numbers are as follows.

X 8000-0011
Y 0000-0000
Z 0000-0000

Mines a US Xbox.

#34 wilchy

wilchy

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 6 posts

Posted 07 December 2002 - 12:29 PM

Just had a little thought bearing in mind im not a whizz kid at this sort of thing. Has anybody tried leaving the power unplugged from there Xbox so the CMOS resets as it doesnt hold the date and time after being unplugged for a couple of hours. It might affect the X Y Z numbers.

Only a thought though.

#35 Ratty

Ratty

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 07 December 2002 - 12:54 PM

matrix mod with evox 2.5 xbox live not found, so i guess i'm banned

x: 0001 - 8005
y: 00A8 - 6800
z: 8015 - 190D

#36 FarmerB

FarmerB

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 130 posts

Posted 07 December 2002 - 02:13 PM

Thanks emoney

I was shitting it ohmy.gif after reading the news on xbox-scene then checking my xyz codes on my Matrix mode 3 box but I got the excact same readings as you when connecting on automatic..
PHEW

#37 Ius

Ius

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 07 December 2002 - 02:23 PM

Originally I was just going to post my numbers, but while I was trying out different settings to get more sets, I noticed some patterns I wanted to look at. Here's my theory:
I haven't looked at Z at all, and not much at Y, but I'm almost certain X and Y are sets of bitflags (I think probably Z too). That is, if you convert the numbers to binary, each bit represents a flag. 1 for on, 0 for off. It's about 7am and I haven't gone to sleep yet, so I'm going to make this quick and post what I've got so far and do some more tomorrow.

I'll describe them as:
X1X2 - X3X4
that is, X byte 1, X byte 2, etc.
And the flags I'll refer to as
X1.1 - 8
that is, X byte 1, flag(bit) 1 - 8.

Guesses so far:
X3.1 - IP Setup correctly
X4.4 - No cable detected
X4.5 - DNS Failure (set if both OR either DNS fails)
X4.6 - Manual IP config?
X4.7 - Cable detected, but not working

This would explain why working connections always seem to have X3 at F*. F means all four first flags are set, which appears to indicate success in those four areas. IE, in my test where I gave it the same IP as my PC and got an IP conflict, I got an X3 of 08, which means none of the first 4 flags are set. The only time I've seen flag X3.1 not set is when it can't get an IP.

Btw, fuzzy, did you actually get an X3X4 of F021 like you've used in your examples? If so, what was your setup? I've haven't seen X4.3 set and the X4s are what I've got the most on.

If anyone has info that doesn't fit with my theory lemme know, this is just what I came up with off no sleep at 7am tongue.gif I'll post some of my more interesting numbers/conditions for you tomorrow fuzzy.

-Ius

#38 ShinRyuu

ShinRyuu

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 6 posts

Posted 07 December 2002 - 02:47 PM

I believe I have been banned. Hope these codes will help you guys discover something.

cable unplugged:
X: 8000-0011
Y: 0000-0000
Z: 0000-0000

All automatic:
x: 0000-F001
Y: 00A8-6840
Z: 8015-190D

My mod is enabled all the time. It's a X-ecuter. Even during LIVE installation and account setup on Nov 15. I'm in Canada.

#39 warbeast

warbeast

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,170 posts

Posted 07 December 2002 - 04:06 PM

k i just got beta uk i have updated the dash have a locked 120g hdd with all my shit in f drive use fboot bios and only use live with mod off this is what i got

x: 0000-f001
y: 00ab-4840
z: 0000-0000

so whats the score can ms tell i have had a mod in my xbox and ban it anyway ?

#40 skippy911

skippy911

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 17 posts

Posted 07 December 2002 - 04:30 PM

Maybe you already knew this but it looks like all banned xbox's have:

Z:8015-190D

For thier Z number.

Also seems when a cable is unplugged it gives:

X 8000-0011

For the X number.

I don't have xbox live but these are findings gathered from peoples posts here. Hope it is somewhat useful.

biggrin.gif
skippy911

Edited by skippy911, 07 December 2002 - 04:41 PM.


#41 NightRain

NightRain

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 42 posts

Posted 07 December 2002 - 04:44 PM

Iíve been researching this same thing ever since XBL went Live on the 15th of November. The 8015 in the Z section has nothing to do with banning chips, Iím 100% sure of this, I have 2 Xbox systems that are modded (homebrew with Evox 2.5 and an engimah final) I also have a non-modded xbox, and the person in my basement has a non-modded xbox too, Iíve got switches on my modded systems and I use the enigmah system to play on live, Iíve never had any connection issues with any games except Ghost Recon, which will not work on the two unmodded systems either. However my Z section is usually 0000-0000 on all systems but I have seen 8015 on all systems, including the unmodded systems, infact I can almost recreate 8015 now with almost 100% accuracy. If I consume mass amounts of bandwidth on my network (I have 3 computers running from my cable modem and one XBOX at a time) by downloading many things on my computers I will get 8015 almost always, and I will also almost always get lower DL and UL speeds too, and when I try to join any games I will almost always get ďNetwork Connections will effect gameplay would you like to continue anywayĒ message. I have been using enigmah with a switch since Nov 15th and have not been banned, Iíve tried my homebrew with a switch and not banned and Iíve tried the two modded systems, all get same results. I think the 8015 tends to be more about network speeds being a bit slow than to do with banning, because if 8015 means a mod chip has been detected and banning will occur it wouldnít make sense to get this on a unmodded system. Iíve also noticed that my upload and download speeds are almost always displayed wrong (a lot of people says theirs are too low, mine are usually too high??) anyway www.pcpitstop.com reports my cable connection as being somewhere between 800-1200 kbps 95% of the time, sometimes it will be 600 or even 1400 but rarely, average is somewhere around 950 or so, my uploads are usually reported between 300-600 95% of the time, sometimes it will fall to 200 or rise to 700 but rarely. On all four Xboxes Iíve tested my numbers are rarely similar to those, Iíve come to conclude that this is something to do with my ISP because another person I know with the same ISP gets similar results, however someone I know with a DSL connection (I have cable) gets very close to his DSL limits on DL but only about half on his UL with Xbox. Anyway, 90% of the time on all four Xboxes I will get same XYZ values X: 0000-F001 Y: 00A8-4840 Z: 0000-0000 when I consume bandwidth, as mentioned earlier, I usually get X: 0000-F001 Y: 00A8-4860 Z: 8015-1919 this is the same for all four Xboxes (two modded and two unmodded) about 90% of the time, sometimes the F001 in X will be different (so rarely I canít remember what it is) and the second number in Y is sometimes 4820 (also very rarely) the other number are never anything other than what I have mentioned. On my DL the Xbox almost always tells me I have 4000-6000 Kbps which is high, rarely it will be 1400-1500 which is more realistic, and UL is usually over 9000 which is totally crazy, rarely it will display as 250 Kbps or so. My Ping is usually between 100-150 and sometimes goes up to 250 (which tends to be a issue with cable) and I almost always get 8/8 displayed but have seen 8/9 on occasion. To me it seems that the 8015 in Z has nothing to do with mods as I get them on unmodded systems too, Iím not sure if this is any good to you, but I hope it helps.

#42 Fuzzy

Fuzzy

    X-S Messiah

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,308 posts
  • Location:NY
  • Interests:Music, Computers, Video Games
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 07 December 2002 - 04:55 PM

sorry to burst ur bubble nightrain but i have discovered that i was wrong about the 8015 it has nothing to do wiht banning or modchips, sorry. I thank you for pointing it out though, that first post was made wuite a while ago. this 8015 info is very interesting im reading right now. the speeds are always wrong, we already do know that. yes dsl s=does not work as well remember earlier i said they also vary depending on where you are.8/9? are you sure?

QUOTE
Maybe you already knew this but it looks like all banned xbox's have:

Z:8015-190D


as for that, these numbers both have NOTHING to do with modchips. Sorry dude but inferences without enough info dont work wink.gif . 8015 im working on (nightrain id like to talk with you some time about it) and 190D has to do with recieving packets and other info.

#43 warbeast

warbeast

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,170 posts

Posted 07 December 2002 - 05:11 PM

looks like its the 6840
i dont know shit about a fix for this but
could there be a way to make a tunnel for r pcs so r pc sends live the right code and r xboxs dont get banned



#44 Fuzzy

Fuzzy

    X-S Messiah

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,308 posts
  • Location:NY
  • Interests:Music, Computers, Video Games
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 07 December 2002 - 05:20 PM

yes its the 6 at the beginning (read my other posts two, maybe those need to be stickied!) and it doesnt really work like that warbeast but undead and crew are working on something in their shop.

#45 warbeast

warbeast

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,170 posts

Posted 07 December 2002 - 06:00 PM

fuzzy i have been bad i moded 5 xboxs this week i uploaded the backup from evolution for safe keeping as i hate these people i might use them if i ever get band






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users