Jump to content


Photo

Help for XYZ Live codes - See if you are banned


  • Please log in to reply
980 replies to this topic

#751 reece

reece

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 5 posts

Posted 02 May 2005 - 02:53 PM

Hi guys,

just curious is the dvd married to the eeprom too? i just upgraded my dvd and noticed that it is updated in the eeprom too...

reece

#752 CamdogXIII

CamdogXIII

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 841 posts
  • Interests:Modding xbox's, building computers.
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:unknown

Posted 02 May 2005 - 11:06 PM

QUOTE
Hi guys,

just curious is the dvd married to the eeprom too? i just upgraded my dvd and noticed that it is updated in the eeprom too...

reece


no, the dvd can be moved anywhere

#753 reece

reece

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 5 posts

Posted 03 May 2005 - 09:11 AM

thanks CamdogXIII. again you guys are doing a great job here... smile.gif

#754 BlindGeep

BlindGeep

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 38 posts
  • Location:Leeds, UK
  • Xbox Version:v1.0

Posted 04 May 2005 - 09:00 AM

My 120 gig hard drive i've been using for about 18 months suffered a hard disk crash, so I swapped my original hard drive back in expecting to be banned.

I downloaded all the content for the games I had, including a bunch of premium stuff I'd bought previously. I did this over the course of 2 days.

A week later I went on line to see if any mates were on Pool Shark 2. The next morning (no more than 12 hours later), I put Halo 2 in to get the auto-updates and free maps and I was banned.

Network settings stuff is:
1.00.5971.01
W: 0000-000B
X: 0000-000D
Y: 00AB-6800 (this is probably 00A8-6800, couldn't see clearly this morning when I wrote them down)
Z: 8015-190D
L: 0 ms (0ms) P: 0/0

Manual IP, manual DNS
Chip is a chameleon, in mode 4, e.g. hold eject to boot MS bios.
Chips bios is xecuter 4981.06
Booted a couple of times with chip on and tried to access live by accident, but the 4981 has always blocked me before
A couple of rogue evox files left on C:, and a mechassualt softmod file in the UDATA on E:

The hard disk in at the mo was in from before Live launched in the UK to Dec 2003, at which point I changed hard disk to the 120 gig which has now crashed, put the original hard disk back in 23/04/05, was still on live on 30/04/05, banned 01/05/05

#755 sidewinder33

sidewinder33

    X-S Genius

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPip
  • 982 posts
  • Location:Arizona, USA
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 04 May 2005 - 10:49 PM

M$ and bungie have been making their stand on halo 2, a lot of the poeple banned here are banned from halo 2. But at the same time M$ bans arent always immediate, they can take up to a week, to ban, this is a perfect example of marriage theory at work. sorry about the ban. Just get a new hdd new eeprom, and a new gamertag, youll be back up and running in no time. best of luck. beerchug.gif

#756 TwigFigure

TwigFigure

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 110 posts
  • Location:Penrith, NSW, Australia
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:unknown

Posted 06 May 2005 - 02:36 PM

This should be fine, right? I'm thinking about getting Live.

W:0000-0015
X:0000-000D
Y:00A8-4800
Z:0000-0000

I bought this XBox second hand from EB, it's a 1.1 PAL. It had not been modified before (apart from the refurbishing EB gave it) and now has a X2.6 with EvoxM8, in what ever mode it is when you hold the power button to boot the M8, tapping it or using eject to boot the regular BIOS. Thanks in advance.

#757 mc137

mc137

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 10 posts

Posted 07 May 2005 - 10:17 PM

I have a flashed box with a switch. The eeprom hasn't ever been on live, or banned, so it should work, correct?

However, it gives me a "network error" saying it cannot connect to xbox live.


x: 0000-F001
y: 00C2-03E0
Z: 0000-0000


I tried switching video mode with enigmah's, from NTSC to PAL, then back to NTSC, but that didn't seem to do anything.

I unlocked the HDD, re-loaded the eeprom from a backup, and relocked it.


I'm still getting the same error. Any advice?

How would a new eeprom work, if this one has no problems?


thanks.

#758 stoopid2001

stoopid2001

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 13 May 2005 - 02:23 AM

Ok I got-

1.00.5971.01
W: 0000 - 000B
X: 0000 - F009
Y: 00AB -6860
Z: 8015 - 190D
L: 0 ms (0ms) P : 0 / 0

I've read through a good portion of this topic and still cant figure it out. If someone could help me out...awesome.
Basically I started using XBL a few months ago with my 2.6b off with no problems. The other day it just stopped working, cant find xbl.

Thanks in advance for the help.


#759 sidewinder33

sidewinder33

    X-S Genius

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPip
  • 982 posts
  • Location:Arizona, USA
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 13 May 2005 - 06:45 AM

sorry stoopid but thats a ban the 6 in the y line is a ban ie. Y:xxxx-6xxx= ban. You'll need a new eeprom(correct version for your xbox) a new hdd(large or small.) If you want to keep your old gamertag you'll need to get a small hdd (8-10 gigs) or you can get a new big hdd and get a new gamertag. Make sure not to use your old gt on an xbox with a bigger hdd, once your gt is flagged m$ scans your hdd every time you log in. best of luck . beerchug.gif

mct the c2 error is an eeprom problem. Have you done anythig lately? The good news is its not a ban. I had the c2 error but mine was as simple as just all i had to do was switch my video mode and back again. I have seen that code before but I havent seen a solution other than getting a new eeprom, that will probably be the best way to go $10 bucks and your back on your way.

Edited by sidewinder33, 13 May 2005 - 06:55 AM.


#760 stoopid2001

stoopid2001

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 13 May 2005 - 02:36 PM

Will I also lose the remainder of my 12 month subscription?

#761 paul_phil

paul_phil

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 388 posts
  • Location:Nottingham, UK
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 13 May 2005 - 02:54 PM

I've heard about people phoning M$ up to get their gamertag changed (just say people keep calling you names or some sh1t like that) and it un-flags that gamertag smile.gif

#762 Tlotoxl

Tlotoxl

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 16 posts

Posted 13 May 2005 - 03:44 PM

[quote=DarkBlade14,Mar 28 2005, 06:39 AM]
[QUOTE]sidewinder33 Posted Today, 04:07 AM
QUOTE(DarkBlade14 @ Mar 27 2005, 12:04 PM)
Hey can someone help me out? Last Week I was on Live but then all of a sudden, i try to connect to live it says its not found, and I just got another eeprom put in.

My XYZ codes are:

X: 0000-F001
Y: 008A-0FE0
Z: AFFF-0018

HELP!
hhmm you arent banned but your hardware has been messed with. both the 8A and the AFFF codes tell me that, but thats about all they tell me have you ever switched your video mode? did you copy your hdd correctly, did you buy your box new or used, do you know where it was originally made to run in i.e. europe or usa. i believe that you get this error from just messing with your eeprom either on purpose or not.

I haven't ever switched my video mode, and a "pro" copied my hdd. My xbox was bought new and it was bought in Canada (where i am now), and the "pro" was the one who put a new eeprom in. anything i can do to fix this problem or shuold i take it bak???

View Post

[/quote]
A long shot I know but I have virtually the same results:

W: 0000 - 000B
X: 0000 - F001
Y: 008A - 0FC0
Z: AFFF - 0018

and I've noticed that I have a 1.1 box with what appears to be a 1.6 eeprom in, and exactly the same thing happened to me, worked fine for 3 months then didn't get banned but got a "Network error" (3 green lights, last one red) and a normal unmodded XBOX works perfectly on the same connection.javascript:emoticon(':huh:')
smilie

#763 AndyBroke

AndyBroke

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 41 posts
  • Location:Bergen, Norway
  • Interests:Xbox<br />offroad cycling<br />snowboard<br />wakeboard
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 13 May 2005 - 11:59 PM

I have the codes:
W:0000-000b
X:0000-f001
Y:008a-0fe0
Z:afff-0018

I get the error "Could not connect to xbox live".
I played Halo 2 online yesterday.
maybe my region changed after i played Forza today, don`t know wich region it was.
I have a pal xbox v.1.1 with x3
I am going to try to restore an old eeprom backup tomorrow

#764 sidewinder33

sidewinder33

    X-S Genius

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPip
  • 982 posts
  • Location:Arizona, USA
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 15 May 2005 - 07:17 AM

so just all of a sudden you got the cant connect error. Did you do anything like messing around with settings in your box? these are your new codes right, you didnt connect to live with those.from what ive read the afff in the z line is a pretty bad error, if restoring your eeprom doesnts work i might suggest just getting a new one.

#765 AndyBroke

AndyBroke

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 41 posts
  • Location:Bergen, Norway
  • Interests:Xbox<br />offroad cycling<br />snowboard<br />wakeboard
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 16 May 2005 - 01:29 AM

I think i have to buy a new one, the old eeprom didn`t seem to work.
Or maybe i can go over to xlink




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users