Jump to content


Photo

Help for XYZ Live codes - See if you are banned


  • Please log in to reply
980 replies to this topic

#901 rasstar

rasstar

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 400 posts
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 08 December 2005 - 02:07 AM

Here are my codes
W 0000 - 000B
X:00c2 - 03C0
Y:00C2 - 03C0
Z: 0000 - 0000
l: 0 MS (0 MS)


#902 sidewinder33

sidewinder33

    X-S Genius

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPip
  • 982 posts
  • Location:Arizona, USA
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 11 December 2005 - 06:17 AM

QUOTE(LafferUSA @ Nov 3 2005, 12:05 AM) View Post

Alright I got a new eeprom, but when I try to change it, I can't. I use ConfigMagic. And here is what happens.
I follow these exactly...

-Move the EEPROM.BIN file into that DATA directory, overwriting the EEPROM.BIN file that is already there.

-Load up Configmagic.

-Select "LOAD XBOX EEPROM" in the menu.

-Select "UNLOCK HD" in the menu.

-Load the EEPROM.BIN file in the DATA directory by choosing "LOAD EEPROM FROM .BIN FILE"

-Now, select "UPDATE XBOX EEPROM" in the menu.

-In the menu, select "LOAD XBOX EEPROM". You will notice your EEPROM is now different! Success

-Select "LOCK HD" from the menu.
At the end when I hit LOAD XBOX EEPROM, it goes back to my original EEROM. The keys are different before when I hit UPDATE XBOX EEPROM. But as soon as I hit LOAD XBOX EEPROM my original goes back. So I just lock it and go back to normal.

What the hell is wrong. I tried about 3 new EEPROMs.


Do you have a backup of you old eeprom on your hdd? If you do it might explain this. Other than that I can't tell you what to do. I mnot all that familiar with configure magic. I use my chip os to do all my mucking. biggrin.gif


QUOTE(The Keyser @ Nov 6 2005, 09:47 AM) View Post

Thought I'd add my comments, basically was having trouble and getting this:

My codes are:

W:0000 000B
X:0000 F009
Y: 00C2 01E4
Z:AFFF 0618
L: 0ms (0ms)
P: 0/0

have xenium, but loading retail bios.

Did a restore setting from backup and hey presto worked. Think I had tinkered with regions settings for DVD.


Ah, gotta love those crazy backups, this is an example of just how sensitive eeproms are.



QUOTE(rasstar @ Dec 7 2005, 06:14 PM) View Post

Here are my codes
W 0000 - 000B
X:00c2 - 03C0
Y:00C2 - 03C0
Z: 0000 - 0000
l: 0 MS (0 MS)


The first thing I would suggest is reflash your eeprom from your backup. if you dont have one then just about the only fix is to get a new eeprom.

Edited by sidewinder33, 11 December 2005 - 06:17 AM.


#903 rasstar

rasstar

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 400 posts
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 12 December 2005 - 04:39 PM

I got a new eeprom from Xodiiak and it gave the same error. Got another eeprom from a friend who never use Live and it worked.

Edited by rasstar, 12 December 2005 - 04:41 PM.


#904 sidewinder33

sidewinder33

    X-S Genius

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPip
  • 982 posts
  • Location:Arizona, USA
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 12 December 2005 - 07:54 PM

QUOTE(rasstar @ Dec 12 2005, 08:46 AM) View Post

I got a new eeprom from Xodiiak and it gave the same error. Got another eeprom from a friend who never use Live and it worked.

hhhmm odd xodiiak or zodiiak? Zodiiak is one of the most trusted eeprom sellers on the scene. I'm sure if you told him that it didnt work he would have gladly given you another. good that you got back on live. Make sure that you save a backup right now. this will save you many headaches later on if your like me and you f with shit.


#905 rasstar

rasstar

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 400 posts
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 12 December 2005 - 08:22 PM

Meant Zodiiak. Hopefully the problem will be resolved and i'm still waiting for his reply. He told me something about how to edit the eeprom which i never do so that was not the solution. Did anyone figure out what causes the error?

#906 allstar1710

allstar1710

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 14 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 12 December 2005 - 09:30 PM

Ok, here are my codes:

For the first window (W,X,Y,Z codes):

W: 0000-000B
X: 0000-F001
Y: 00C2-01E4
Z: AFFF-0018

L: 0 ms (0 ms)

For the second window:

MT:1 (0015-00F0)
IC:1 (0015-00F0)
NT:0


I have a new HDD and a new eeprom in that made those numbers come up.
I used configmagic to put them this eeprom in. Is there a problem with how the HDD was locked, or is it another problem that is fixable?




#907 rasstar

rasstar

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 400 posts
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 12 December 2005 - 10:15 PM

Where did you get the eeprom? I feel the reason we receive the error is because the eeprom is married to another hard drive. It has nothing to do with editing because I never edited mines and i got that error. Or it could be something with config magic but I tried other flashing apps and i got the same error. Seem as if no one can figure it out.

Edited by rasstar, 12 December 2005 - 10:15 PM.


#908 sidewinder33

sidewinder33

    X-S Genius

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPip
  • 982 posts
  • Location:Arizona, USA
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 13 December 2005 - 12:52 AM

from my understanding and this may not be correct anymore, but editing the eeprom almost always messes it up. one thing a lot of eeprom resellers do is take one eeprom and try to edit it, sometimes i guess it works but from what we see most of the time it doesnt.

#909 rasstar

rasstar

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 400 posts
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 13 December 2005 - 03:03 AM

I don't know WTF I gave that Zodiiak guy $10.00 bucks and his eeprom does not work. He is not responding to emails but he posts on his thread. I am soo pissed.

#910 allstar1710

allstar1710

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 14 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 13 December 2005 - 03:57 AM

I bought my eeprom from gazeddy who is another seller on here.
I have not edited my eeprom and I've followed all of the instructions for how to put it in.
I am going to try and use another HDD locker and see if that fixes my problem.

Any other suggestions though?
I don't really want to pay for another new eeprom, but if I don't have a choice then I guess I will.

#911 rasstar

rasstar

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 400 posts
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 13 December 2005 - 07:01 AM

There is nothign you can do but get another eeprom. None of those things work ...using another HDD locker will not solve the problem but go ahead and try. Email the seller and have him send you another eeprom.

#912 deadline123

deadline123

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 6 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 20 December 2005 - 11:59 PM

Well here are my codes...i was using a softmod and was using unleashX as my dash. I was coldbooting to get on live and i wasnt cheating or anything i was just lazy to restore the ms dash when i wasnted to go back on live. It was working fine for over 2 weeks. I tried to sign on today and i get the good old "you may have modified hardware or software" message.
X:0000-F001
Y:00A8-6860
Z:8015-190D

I'm pretty sure im banned..but i'm kinda new to all this eeprom stuff and if anybody would like to help me out , i'd really appreciate it..just kinda fill me in on what i need to do/get to get back on live....thanks smile.gif

#913 Hitcher

Hitcher

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 424 posts

Posted 22 December 2005 - 10:26 PM

I've not been able to connect to Live for a few days now and the Troubleshooter keeps saying it can't find it.

So I checked my XYZ numbers and they are as follows -

X:0000-F001
Y:008A-0FE0
Z:AFFF-0018

Looking at the first post it appears there's a hardware conflict but how do I fix this?

#914 allstar17107

allstar17107

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 2 posts
  • Location:Massachusetts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 23 December 2005 - 02:21 AM

Deadline, you are banned and you need to get a new hdd and eeprom to be able to go back on Live.

Hitcher, I had the C2 problem which I think is like the 8A problem. You probably need to get a new eeprom or try the fixes like Enigmah Videomode switcher or alternate hdd locker (from configmagic)

#915 juanman

juanman

    X-S X-perience

  • XS-BANNED
  • PipPip
  • 383 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 27 December 2005 - 11:27 PM

v1.6 Halo Le Xbox, never touched, i swear
W: 0000-000B
X: 0000-F001
Y: 00A8-6860
Z: 8015-190D

I know the Y shows the 6860 as being a LPC mod, but i never opened the xbox! i logged out of one account, went to log into another and it shows up as being a moddified xbox when i do the trouble shooter! im like WTF!?!?
its never been touched, i have one xbox that i use for modding, it even has a Live blocking bios so i cant even attempt to get onto live. so i dont know, its bullshit. i need my halo fix.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users