Jump to content


Photo

Xbox Wont Load Evo Dash... Need Help


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 jaysen

jaysen

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 9 posts

Posted 08 January 2004 - 03:01 PM

Today I tried to turn my xbox on booted up funny, XBOX with Xecuter Logo under MS logo but when it Should load the Evo X dash it just normally boots to the MS DASH... I've tried the disable / enable button on my modchip. and no luck... any ideas ?

Version 1.0 Xbox
Xecuter 2.2 Pro
Evo X (forgot)

#2 LepPpeR

LepPpeR

    Author of Craxtion

  • Head Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6,388 posts
  • Location:Westchester, New York
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 08 January 2004 - 03:16 PM

make an evox boot disc and load it up and try to find out what the problems are.

1. Make sure your evoxdash.xbe is stil there
2. Check the evox.ini
3. etc..

#3 cai

cai

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 220 posts

Posted 08 January 2004 - 03:53 PM

QUOTE (jaysen @ Jan 8 2004, 12:01 PM)
Today I tried to turn my xbox on booted up funny, XBOX with Xecuter Logo under MS logo but when it Should load the Evo X dash it just normally boots to the MS DASH... I've tried the disable / enable button on my modchip.  and no luck... any ideas ?

Version 1.0 Xbox
Xecuter 2.2 Pro
Evo X (forgot)

did you go online recently? It might have overwritten your evox dash. Do like LepPpeR said...




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users