Jump to content


Photo

Gta: Vice City Help?


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 hyperice

hyperice

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 84 posts

Posted 09 January 2004 - 09:40 PM

I just bought Vice City, and like all my other games i have, i've backed it up. All my other games work great, no problems at all.. But when i start Vice City, it gets to the main load screen and just freezes up...Even now when i stick the Cd in, it freezes up at the same screen...i would think it would work if i played it off the Cd, but no cigar!!
I'm wondering if its a bad disc or something...

I've tried to patch the game, it didn't work....Anyone have any ideas or solutions.

Any help would be really appreicated...


biggrin.gif

Edited by hyperice, 09 January 2004 - 09:43 PM.


#2 chefelf

chefelf

    Brandishing the Triforce of Modding

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,407 posts
  • Gender:Male
  • Location:New York, NY
  • Interests:Video Games, Web Design, Writing, Cycling, Hardware Modification, Building Computers, Music
  • Xbox Version:v1.3
  • 360 version:unknown

Posted 09 January 2004 - 09:42 PM

Read this: How to Fix Game Backup/Freeze Problems

I bet you have to set your clock. wink.gif

#3 hyperice

hyperice

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 84 posts

Posted 09 January 2004 - 09:45 PM

How do i set my clock in EvoX?

cause when i go to MS dashboard, I get the Evolution X logo, and then it just kicks me back to EvoX...?


sad.gif

#4 HAL2001

HAL2001

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,038 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 09 January 2004 - 09:54 PM

You should be able to disable your modchip, boot your ms bios and set your time/date in the ms dash.

#5 hyperice

hyperice

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 84 posts

Posted 09 January 2004 - 10:03 PM

If i turn off my xbox mod chip, i get the screen that says

"16 Your xbox requires Service"

where is my ms bios?

sad.gif

#6 IndieSnob

IndieSnob

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 361 posts
  • Location:Seattle
  • Xbox Version:v1.1

Posted 09 January 2004 - 11:42 PM

You should just be able in Evox to go ahead and select ms dashboard and boot to it, but you say it's just rebooting to evox screen. I know for a fact if you have a game backed up dvd in your tray it will just boot back to the evox dash. Try it without the disc in there.

#7 hyperice

hyperice

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 84 posts

Posted 10 January 2004 - 03:59 AM

Is it possible that i deleted the MS bios, so its not booting to the Ms dashboard??

#8 Corspegrinder99

Corspegrinder99

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,094 posts
  • Location:The 7th Lair Of Hell
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 10 January 2004 - 04:20 AM

be sure to have IGR off

#9 lordvader129

lordvader129

    He Who Posts Alot...

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17,752 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, USA
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 10 January 2004 - 04:26 AM

your MS biso is fine, otherwsie you wouldnt even get the error 16

16 is a dashbaord file error

load evox, then ftp a backup of the msdash to the C drive and it should fix the problem




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users