Jump to content


Photo

I Think I Scratched The Motherboard


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 da_shatterer

da_shatterer

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 228 posts

Posted 11 January 2004 - 02:04 PM

Well, yesterday i was trying to install my new Xecuter 2.3 Lite + into my Xbox. I was just about to screw it in when my little brother jumps on my back and the modchip slips. Because of the sharp pogo pins used for the D0 point, it looks like i scratched up some traces. (I can see the copper from the traces) I was wondering if there was a way to fix this? I was thinking about getting one of those Silver conductive pens but would they work? Also, how would i fix the traces because they are sooooo close together?

OR

Am i just doomed to getting a new Xbox? dry.gif
Damn Brother

#2 Grayrock

Grayrock

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 139 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 11 January 2004 - 03:55 PM

http://dwl.xbox-scen...oken_Traces.pdf

#3 EmperorPsiblade

EmperorPsiblade

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,115 posts
  • Location:!umoms
  • Interests:Helping newbies, installing modchips, evil genetic experiments......
  • Xbox Version:v1.5
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 11 January 2004 - 09:58 PM

heh heh heh..... we all have to deal with our little brothers..... laugh.gif

#4 shanafan

shanafan

    He Who Posts Alot...

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 11,527 posts
  • Location:Michigan, USA
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 11 January 2004 - 10:02 PM

QUOTE (EmperorPsiblade @ Jan 11 2004, 06:58 PM)
heh heh heh..... we all have to deal with our little brothers..... laugh.gif

I been doing upgrades to my Tivo and on the Tivo forum, users have the same reasons for problems laugh.gif

#5 Xboxman20

Xboxman20

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,945 posts
  • Location:Palmdale, CA
  • Xbox Version:v1.0

Posted 11 January 2004 - 10:24 PM

TUrn around sock him in the face 5 times and he wont doit asgain

#6 silentbob101

silentbob101

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 46 posts

Posted 11 January 2004 - 11:31 PM

i had the smae thing happen apart from it was my cat rather than my brother mad.gif i scratched my board but i got it to work eventualy. what you have to do is line the chip up strait in the box, power on if it dont show the xecuter on the bottom of the big X screen turn off and move the chip slightly to the right. do this over and over again but moving very slightly to the right every time. if you get to a point whre the box turns on and then off rapidly then you have gon to far to the right. good luch lol beerchug.gif

#7 PinIt

PinIt

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 58 posts

Posted 12 January 2004 - 03:46 AM

Hey Shanafan...


I have a TIVO also and know that she runs linux very well.

Is there anyway of link the two box together and trying out a few things?


Pin-It




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users