Jump to content


Photo

Nexgen Wip


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 c0kehead

c0kehead

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 20 January 2004 - 05:00 AM

I hope that I am not the only person with this issue. Upon FTP of the WIP's rar contents I found that launching Nexgen from UnleashX and Evox both yeild an error message reading:

"Please upload a configuration file and skin set using FTP"

Well, I ftp'd to the folder to take a look at the contents and everything seems in place. The .cfg file is there, the skins folder and contets are there. What else am I missing? I have searched through the forums but to no avial.

Suggestions?

#2 HoRnEyDvL

HoRnEyDvL

    Nexgen Developer

  • Head Moderators
  • PipPipPipPip
  • 903 posts
  • Gender:Male
  • Location:Australia
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 20 January 2004 - 07:13 AM

Hehe will sort this lil probelm out soon smile.gif


#3 SpOoK

SpOoK

    X-S Member

  • Moderator
  • Pip
  • 88 posts
  • Xbox Version:v1.2
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 20 January 2004 - 05:57 PM

neXgen has a set search path to search for the skins folder and cfg file. It searches each Drive root and subfolder called nexgen on each drive.

So as long as you put these files in to the root of 1 of your drives neXgen will load up fine and shouldn't effect any of your other settings for other dashboards.

Solution:
Create a folder on your C drive and call it nexgen and dump all the files and folder into there. and add the neXgen xbe to a folder when EvoX or otherdashboard can find it to execute it for you.

Hope this helps you.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users