Jump to content


Photo

Woops!


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Cookiesrus

Cookiesrus

    X-S X-perience

  • XS-BANNED
  • PipPip
  • 314 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 03 December 2002 - 03:54 AM

Shit my bad,



I think i have screwed up, i tried following the guide in the tutorials, i lock my drive and everything seems cool.

i reinstall the 80 gig HD which worked in the xbox fine before hand.

No boot, tried reformatting using EVO X and it says all partition are empty. can someone please help??

I have since unlocked it using the same method but things still aint working!

#2 Cookiesrus

Cookiesrus

    X-S X-perience

  • XS-BANNED
  • PipPip
  • 314 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 03 December 2002 - 04:14 AM

ok when i load up atapwd.exe from my ms dos boot disk it said

S E L F X V
+ - - - - -

after folowing the guide on the tutorials i now get

S E L F X V
+ + + - - M

Can ANYONE help me out with this. I wanted to lock my HD to use mode 3 on matrix now it looks like i screwed up my HD!!

#3 Cookiesrus

Cookiesrus

    X-S X-perience

  • XS-BANNED
  • PipPip
  • 314 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 03 December 2002 - 10:35 AM

DOES ANYONE KNOW HOW TO MAKE THIS DRIVE WORK AGAIN IN AN XBOX?????????????

#4 Al_Ghazi

Al_Ghazi

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 808 posts

Posted 03 December 2002 - 10:42 AM

I don't but be patient.... If anyone can help you, they will...

Gaz




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users