Jump to content


Photo

Xbox 1.0/enigmah Chip/evolution-x Problem...


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Blank

Blank

    X-S Messiah

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,660 posts
  • Location:Western Wisconsin
  • Interests:Graphic Design, Gaming, HTML/Webpage Design, Programming, and Electronics
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 24 January 2004 - 10:57 PM

Hello! I *think* this is the right forum to post this...

Anyway, I have an Xbox 1.0 (Kernal: 4034, Dash: 4034) w/ an Enigmah Chip installed. I recently put on Evolution-X, but the only problem I am having is the eject when you open the drive. I don't want/need it to keep rebooting whenever I open the drive. The bad part of this is that the Enigmah can't be flashed and I don't want to solder in a new chip or the TSOP points. I was thinking I could use the Pheonix Bios Loader and load up the appropriate fixed bios (BFM of course). The only problem is that I am stumped at how to go about doing it and if it would even be worth it/work. My Xbox boots up to Evolution-X (3935 version) and I have no problem FTPing files in there. If you have any ideas on what to do or advice, let me know. Please don't flame. Thanks in advance!

#2 Blank

Blank

    X-S Messiah

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,660 posts
  • Location:Western Wisconsin
  • Interests:Graphic Design, Gaming, HTML/Webpage Design, Programming, and Electronics
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 25 January 2004 - 10:59 PM

Anyone?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users