Jump to content


Photo

R63 Hacking... Game Files. Not Profile.sav


  • Please log in to reply
48 replies to this topic

#16 pieces

pieces

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 115 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 29 January 2004 - 01:14 AM

worked on xlink but not sure about live and i had to send the files to the guy i tested with so he could join my room

Edited by pieces, 29 January 2004 - 01:16 AM.


#17 Acetylene

Acetylene

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 182 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 29 January 2004 - 01:20 AM

QUOTE (pieces @ Jan 28 2004, 10:14 PM)
worked on xlink but not sure about live and i had to send the files to the guy i tested with so he could join my room

Oh, so if it were to work on live we could only do it with other people who have the map file. Where did you find the garage.ini file? I looked everywhere in the cache and in the game folder, but I can't find it.

I'm having some trouble editing the xboxdynamic file. Has anybody successfully changed something like "The Round is a Draw" or a weapon description? When I try to edit them it always locks up about 75% loading the game. It would be kind of funny to change those messages that the game gives you.

#18 pieces

pieces

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 115 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 29 January 2004 - 01:30 AM

the ini file came from a site on the net where i got the map but it seems i cant post it here.

I forgot to say that i had to make the original garage garage2_mp since they already had the mp map out and the same for parade.

Edited by pieces, 29 January 2004 - 01:32 AM.


#19 Acetylene

Acetylene

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 182 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 29 January 2004 - 02:03 AM

So does every level you want to bring to multiplayer need an ini file or just some?

#20 Copter64

Copter64

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 128 posts
  • Location:B'hind u, withanife LOL
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 29 January 2004 - 10:12 AM

Ok i think pieces found the right idea....

#21 Tomservo

Tomservo

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 36 posts

Posted 29 January 2004 - 10:30 AM

I hope this hasn't been posted. Well, I was looking through xboxdynamic.umd and came across a section for copying files while loading (those that are cached) and xboxufiles.umd is one of them but xboxdynamic.umd isn't...so I'll try editing it out and see if that helps with any xboxufiles woes. Besides that I haven't made any progress yet anyway.

#22 Copter64

Copter64

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 128 posts
  • Location:B'hind u, withanife LOL
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 29 January 2004 - 10:53 AM

now how about making differnt spawn points for team....... that would be nice

and shuting the bitch up in the training level, also in traing you can switch weapons on the go lol anyone try it yet thats nice


#23 Copter64

Copter64

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 128 posts
  • Location:B'hind u, withanife LOL
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 29 January 2004 - 11:06 AM

If no one feels like doing all this themself then download them from my AIM @ Copter64

Open a instant message box then Get File the file is Map.rar

Edited by Copter64, 29 January 2004 - 11:12 AM.


#24 byt3-ra1d

byt3-ra1d

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 204 posts

Posted 29 January 2004 - 11:12 AM

QUOTE (Copter64 @ Jan 29 2004, 06:53 AM)
now how about making differnt spawn points for team....... that would be nice

and shuting the bitch up in the training level, also in traing you can switch weapons on the go lol anyone try it yet thats nice

uhhh... blink.gif

#25 pieces

pieces

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 115 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 29 January 2004 - 02:37 PM

Not sure if every level needs the ini but since it took such little effort i did it for all the ones i tested. Since everyone spawns in same spot i stopped testing all of the maps. copter is right they are not very good unless someone comes up with how to change the spawn points. i like the terrorist problem because it causes a distraction but they can still kill you.

I have also tried to use the extra maps from rb6 ravenshield for the computer version but they dont seem to work. they are approx the same size and same file types but somewhere they are a little different. if someone could figure out if something could be changed to make them run on the xbox it would give us a lot more maps. I think some are made by clans so maybe we could use the level gen software for xbox.



#26 pieces

pieces

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 115 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 29 January 2004 - 03:04 PM

it is possible the map spawn points could be changed or added with unrealed 3.0 but since i dont have it i cant try and from what i have found this is what is used to make ravenshield maps.

#27 Copter64

Copter64

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 128 posts
  • Location:B'hind u, withanife LOL
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 29 January 2004 - 05:36 PM

Pieces i think there are checks on the maps for xbox, not sure where but i'm sure that they are there somwhere. Anouther problem (can't spell) there is a diversity of way to go in the multiplayer maps but in the single playered ones theres only one way, good in the way if there like 1 on 1 but bad because there is only one way to go to fight each other.

Edited by Copter64, 29 January 2004 - 05:38 PM.


#28 Acetylene

Acetylene

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 182 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 29 January 2004 - 07:53 PM

QUOTE (pieces @ Jan 29 2004, 11:37 AM)
Not sure if every level needs the ini but since it took such little effort i did it for all the ones i tested. Since everyone spawns in same spot i stopped testing all of the maps. copter is right they are not very good unless someone comes up with how to change the spawn points. i like the terrorist problem because it causes a distraction but they can still kill you.

I have also tried to use the extra maps from rb6 ravenshield for the computer version but they dont seem to work. they are approx the same size and same file types but somewhere they are a little different. if someone could figure out if something could be changed to make them run on the xbox it would give us a lot more maps. I think some are made by clans so maybe we could use the level gen software for xbox.

That would be alright if you were playing Cat and Mouse on live though. Maybe somebody could make a program like SparkEdit for Halo, which allows you to move spawns and stuff, but that's probably too hard.

I still can't seem to edit the Xboxdynamic file at all and have it work. Is there some sort of resigning I need to do or am I just messing it up.

#29 Copter64

Copter64

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 128 posts
  • Location:B'hind u, withanife LOL
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 29 January 2004 - 08:09 PM

now if you think about it i don't think its the xbox dynamic that controlls spawn its somewhere hidden within the map files i'll post as soon as i find it because i'm looking trust me sleeping.gif uhh.gif , It has to be cordinate related Ex. X 0230123 Y 03129273. That is showing an X and Y cordinate much like a map, somewhere in the map files is where the spawn would show like this.

Any more questions Copter64@comcast.net


P.S.

My Aim is no longer copter64 its Copter87 due to an Aol to AIM Switch sorry, but i still have the maps to download biggrin.gif

#30 ...ReLLiK

...ReLLiK

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 246 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 29 January 2004 - 08:19 PM

1.) I have edited the xboxdynamic file successfully. Nothing useful yet though. It does seem there is a lot of USELESS junk code in there.
2.) I don't see any .ini files.
3.) I am going to mess with UnrealEd 2 and 3 to see which engine this was derived from.
4.) I tried a UTX viewer and it didn't COMPLETELY read a .utx texture file correctly. The pictures of texture were tagged for most of them correctly but the image was scrambled.
5.) Maybe this site can help us a little? You may need to register!

Keep on hacking! For me my biggest key is free time. Not much of that here. But yet I don't squeeze all it in to here. Need to fit life in there somewhere! ROFL




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users