Jump to content


Photo

Hce 7 Keeps Freezing


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 joedogg9999

joedogg9999

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 55 posts

Posted 26 January 2004 - 11:46 AM

i edited the config and everything. but it freezes when at loading screen

#2 XBOX War3z

XBOX War3z

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 868 posts
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 26 January 2004 - 01:14 PM

try launching with avalaunch, or any other dash
lemme know what happens

#3 joedogg9999

joedogg9999

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 55 posts

Posted 26 January 2004 - 01:18 PM

i only have evoX. could you post what the config file should look like just in case. i have ntsc btw

#4 SOLO-X

SOLO-X

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 188 posts
  • Interests:Sex, Sex, Sex, Sex, Sex, Games, Surf'n for porn .... Um, did I mention SEX
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:unknown

Posted 26 January 2004 - 01:28 PM

I had the same problem last week, turns out when I ftp'd everything over to the Xbox one of the folders was empty. Everytime I tried to send everything over at once that same folder came up empty so I ftp'd the files for that folder 1 at a time and now it works

#5 joedogg9999

joedogg9999

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 55 posts

Posted 26 January 2004 - 01:58 PM

whoch folder was it

#6 SOLO-X

SOLO-X

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 188 posts
  • Interests:Sex, Sex, Sex, Sex, Sex, Games, Surf'n for porn .... Um, did I mention SEX
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:unknown

Posted 26 January 2004 - 02:27 PM

I will check when I go home, I'm at work. I know it only had 4 files in it

#7 joedogg9999

joedogg9999

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 55 posts

Posted 26 January 2004 - 02:50 PM

all my folders have all their files. something else is wrong. most likely my config. can someone post what it should say?

#8 XBOX War3z

XBOX War3z

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 868 posts
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 26 January 2004 - 04:34 PM

remove the config file and see if it boots (hce can work without config file)
it will use all default stuff (ntsc, default skin, halo path as F:\Games\Halo\default.xbe)

#9 joedogg9999

joedogg9999

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 55 posts

Posted 26 January 2004 - 05:46 PM

nope still dont work

#10 joedogg9999

joedogg9999

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 55 posts

Posted 26 January 2004 - 10:01 PM

bump

#11 SOLO-X

SOLO-X

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 188 posts
  • Interests:Sex, Sex, Sex, Sex, Sex, Games, Surf'n for porn .... Um, did I mention SEX
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:unknown

Posted 27 January 2004 - 01:14 PM

What is the state of your Xbox, Is it chipped? Are you using an audio hack? Font hack? I might be able to help with a little more information




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users