Jump to content


Photo

Making Bios Question


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 marvelous

marvelous

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 82 posts

Posted 27 January 2004 - 10:31 PM

Okay I'm using x2 bios manager to flash my 2.3 chip. I have the bios ready and I follow the direction in. http://www.teamxecut...m/biosimage.htm

But for some reason I cannot make 512k bios. I click on the first image and click on the second image but it will not make the highlight both bios. How do you do this? I can only highlight only 1 at a time.

Please help.

#2 sfhuang

sfhuang

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 70 posts

Posted 28 January 2004 - 12:19 AM

try holding down the Ctrl or Shift key as you click on the second image.

#3 GameGuru1

GameGuru1

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 581 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 28 January 2004 - 12:49 AM

Don't you just import it to the first bank, and then copy and paste to the second? Pretty sure that's what I did. smile.gif

#4 sfhuang

sfhuang

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 70 posts

Posted 28 January 2004 - 01:06 AM

QUOTE (GameGuru1 @ Jan 28 2004, 02:49 AM)
Don't you just import it to the first bank, and then copy and paste to the second? Pretty sure that's what I did. smile.gif

yep, but I think what he's asking is how to highlight the two images and save to file.

#5 KingViper

KingViper

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 323 posts
  • Location:Kansas
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 28 January 2004 - 03:22 AM

Yea, sfhuang is right, load the bios in the first two slots, then click on the first, hold the ctrl key, and click on the second. Then save it so you know it is 512k, I usually name them like "modchipversion_512k.bin" something to that effect. Goodluck

KingViper

#6 lookformeb

lookformeb

    X-S Messiah

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,573 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 28 January 2004 - 04:52 AM

http://www.teamxecut...om/cromwell.htm

#7 marvelous

marvelous

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 82 posts

Posted 28 January 2004 - 11:40 AM

thanks used a different program and I got it flashed and running evox now. :D




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users