Jump to content


Photo

2kb Transfer From Xbox To Pc


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 HardDriveMan

HardDriveMan

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 17 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 31 January 2004 - 05:07 PM

Damn it. Its not going throughthe firewall. I even tried a cross over cable. ITs either my pc of the xbox. Weird that it is only slowed one way. ANy idea?

#2 HardDriveMan

HardDriveMan

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 17 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 31 January 2004 - 05:09 PM

Damn it. Its not going throughthe firewall. I even tried a cross over cable. ITs either my pc of the xbox. Weird that it is only slowed one way. ANy idea?

#3 djp

djp

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 299 posts
  • Location:Las Vegas, NV
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 31 January 2004 - 05:16 PM

are you using the software mod? i have noticed alot of people have these problems when using the software mod

#4 |Seraphim|

|Seraphim|

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 366 posts
  • Location:Florida
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 31 January 2004 - 05:30 PM

Try to be a little more specific. Tell us what setup your using, 2NICs, router, hub, switch, etc, what brand cables/hardware are you using, did you follow any tutorials, if so which ones? etc.. gotta help us to help you smile.gif

#5 Xboxman20

Xboxman20

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,945 posts
  • Location:Palmdale, CA
  • Xbox Version:v1.0

Posted 31 January 2004 - 05:43 PM

lmao 2k i get 10 megs most of the time sometimes 15 megs lol its awsome.
But yea post specs like !saraphim! said

Edited by Xboxman20, 31 January 2004 - 05:43 PM.


#6 sulfur

sulfur

    Super Xbox Saiyan

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,018 posts
  • Location:Atlanta
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 31 January 2004 - 05:57 PM

QUOTE (Xboxman20 @ Jan 31 2004, 03:43 PM)
lmao 2k i get 10 megs most of the time sometimes 15 megs lol its awsome.

dang. most i get is 8mb/s. using a one nic to hub, xbox to hub, connect at 100mb/s
hub = connected to router = other room.

hmm... maybe its b/c i have only a 5400 hdd and not a 7200?

Edited by sulfur, 31 January 2004 - 06:05 PM.


#7 HardDriveMan

HardDriveMan

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 17 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 31 January 2004 - 05:58 PM

I bought an x2pro as soon as they came out and I have never had this problem in the year I have had a moded xbox. I jsut tried a TSOP modded xbox and its having the same problem. I alwaysed used a router but yesterday I bought a cross over cable because I thought the router was the problem. Well the crossover cable didn't fix anything. I have tried from 2 xbox's, router or crossover cable, and my desktop and my laptop. I am using win xp home on one and xp pro on the other. I have no idea why this problem started. I am sure I used tuts back in the day but I've used a shitload of them and I have no idea what ones. The x2pro modchip has the recent bugged bios and the TSOP has the previous release of bios that are good.

#8 HardDriveMan

HardDriveMan

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 17 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 31 January 2004 - 06:01 PM

I bought an x2pro as soon as they came out and I have never had this problem in the year I have had a moded xbox. I jsut tried a TSOP modded xbox and its having the same problem. I alwaysed used a router but yesterday I bought a cross over cable because I thought the router was the problem. Well the crossover cable didn't fix anything. I have tried from 2 xbox's, router or crossover cable, and my desktop and my laptop. I am using win xp home on one and xp pro on the other. I have no idea why this problem started. I am sure I used tuts back in the day but I've used a shitload of them and I have no idea what ones. The x2pro modchip has the recent bugged bios and the TSOP has the previous release of bios that are good.

#9 sulfur

sulfur

    Super Xbox Saiyan

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,018 posts
  • Location:Atlanta
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 31 January 2004 - 06:06 PM

hmm. try reseting router. is xbox getting an ip? try putting direct crossover from pc to xbox.

#10 HardDriveMan

HardDriveMan

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 17 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 31 January 2004 - 06:07 PM

QUOTE (sulfur @ Jan 31 2004, 08:06 PM)
hmm. try reseting router. is xbox getting an ip? try putting direct crossover from pc to xbox.

How can you help me if you dont read my entire post? I already tried that.

#11 HardDriveMan

HardDriveMan

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 17 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 31 January 2004 - 07:54 PM

bump




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users