Jump to content


Photo

Using Action Replay To Copy Mech Save


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 JudoChinX

JudoChinX

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 124 posts

Posted 11 February 2004 - 12:54 AM

Im trying to use action replay to copy the save with mech assault and linux on it from my computer using the action program. Does anyone know how to avoid the (not a valid game save) error?

#2 sulfur

sulfur

    Super Xbox Saiyan

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,018 posts
  • Location:Atlanta
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 11 February 2004 - 12:58 AM

do it right. make sure you have a valid save file.


#3 JudoChinX

JudoChinX

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 124 posts

Posted 11 February 2004 - 01:01 AM

this is the valid game save, do you know anything I could try?

#4 sulfur

sulfur

    Super Xbox Saiyan

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,018 posts
  • Location:Atlanta
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 11 February 2004 - 01:11 AM

exploits are really my specialty

#5 THE CRAZY SHADOW

THE CRAZY SHADOW

    X-S Senior Member

  • Validating
  • PipPip
  • 296 posts
  • Location:Arizona
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 11 February 2004 - 02:08 AM

If u have alo instant messanger IM me at

switchbladebunny

Ill try to help u through it

#6 THE CRAZY SHADOW

THE CRAZY SHADOW

    X-S Senior Member

  • Validating
  • PipPip
  • 296 posts
  • Location:Arizona
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 11 February 2004 - 02:09 AM

If u have alo instant messanger IM me at

switchbladebunny

Ill try to help u through it




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users