Jump to content


Photo

Whats Going On With Xbconnect?


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 gordita37

gordita37

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,301 posts
  • Location:California
  • Interests:KoRn
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 15 February 2004 - 05:09 AM

for some reason is now taking FOREVER to join a game.... ive been sitting here trying to connect to a game for about 2 1/2 hours now.. its kind of getting really sickening.. can someone please help me out here??? i know nothing is running like kazaa or anything!

#2 dfunked

dfunked

    XLink Crew Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,664 posts
  • Location:Melbourne, Australia
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 15 February 2004 - 07:19 AM

Why not post in the correct forum next time?

This is XLink's forum, not XBConnect's.

#3 kevin_titus

kevin_titus

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 9 posts

Posted 17 February 2004 - 08:03 AM

sounds like you might have a firewall issue. Setup port fowarding or allow inbound udp and tcp traffic to port 8602. I had to do this on my linux firewall before it would work. I got it working and its SWEET!

#4 KiLaHuRtZ

KiLaHuRtZ

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 155 posts

Posted 13 March 2004 - 05:31 AM

i have iptables running on my rehat machine. to get this to work i need just open traffice inbound and out bound on 8602 TCP and UDP?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users