Jump to content


Photo

I Beg Of Help!


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Shozuki

Shozuki

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 83 posts

Posted 16 February 2004 - 08:41 PM

My xbox when the chip is off can only run japanese games, how can i change this?

ANY HELP VERY APPRECIATED!!!

#2 bigbubba7373

bigbubba7373

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 408 posts
  • Location:Quincy Massachusetts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 16 February 2004 - 08:44 PM

when you boot up with the chip on go to system settings.and there should be an option there somewhere to change it look good

#3 Shozuki

Shozuki

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 83 posts

Posted 16 February 2004 - 08:46 PM

I have seen those options yet even when I change them it wont boot anything but Jap games, ive tried changing my chip bios, but nothing works im loosing my mind!

#4 Chancer

Chancer

    Don't You Trust me?

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18,687 posts
  • Gender:Male
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 16 February 2004 - 08:47 PM

I think he wants to run other region games with the chip off and I dont think you can. just use with the chip on.

#5 Klatu

Klatu

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,502 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 16 February 2004 - 08:48 PM

do you mean it's a pal xbox and you want to play ntsc games? *scratches head*

#6 Shozuki

Shozuki

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 83 posts

Posted 16 February 2004 - 08:49 PM

the strange thing was that my Xbox is a UK machine now it only plays Jap games how could that change?

#7 bigbubba7373

bigbubba7373

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 408 posts
  • Location:Quincy Massachusetts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 16 February 2004 - 08:59 PM

well you could allways ftp all the important stuff of the hard drive then format the drive and reinstall everthing

#8 Shozuki

Shozuki

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 83 posts

Posted 16 February 2004 - 09:20 PM

somehow my configmagic settings were changed from PAL region 4 to PAL region 2 i phoned my mate to check his settings all sorted!!!!!!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users