Jump to content


Photo

Problems With Backups


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 gfresh

gfresh

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 18 February 2004 - 09:10 AM

I've borrowed a few backups off a friend and they work fine, but every backup I've made is all jerky on the video and audio. I've followed the tutorials on xbox scene but still no joy!!!

Has anyone got a clue whats going on?

#2 Raver758

Raver758

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 231 posts

Posted 18 February 2004 - 09:18 AM

well first off dont barrow a backup from now on wink.gif

2nd thing is you prob dont use good dvdr media then he does.

#3 gfresh

gfresh

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 18 February 2004 - 12:26 PM

I've been using the same media. Either Datasafe Media DVD-R or Bulkpaq orange DVD-R.

#4 Aron Parsons

Aron Parsons

    X-S Expert

  • XS-BANNED
  • PipPipPip
  • 644 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 18 February 2004 - 02:15 PM

QUOTE (gfresh @ Feb 18 2004, 07:26 AM)
I've been using the same media. Either Datasafe Media DVD-R or Bulkpaq orange DVD-R.

Try a different a media. Whatever you're using sounds generic (cheap) and that's likely your problem. Buy a spindle of Riteks and see if your problem goes away.

#5 Mr Ed

Mr Ed

    Hacking Horse

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6,588 posts
  • Gender:Male
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 18 February 2004 - 04:53 PM

Try burning at the lowest speed possible.

#6 gfresh

gfresh

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 18 February 2004 - 05:05 PM

I'm already using discs with Ritek die and I burn them at 1X using Nero5/6.

#7 Raver758

Raver758

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 231 posts

Posted 18 February 2004 - 05:18 PM

Its your drive he prob has a diffrent drive which reads them better then what you have in ur box... then agian i dont know..

#8 busbyjon

busbyjon

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 36 posts

Posted 18 February 2004 - 07:45 PM

I dunno. I'm getting jerky video running Deus Ex 2 and Balders Gate 2 off the hdd? When I put it in ntsc mode it works fine thou...
any ideas whats up?

#9 busbyjon

busbyjon

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 36 posts

Posted 18 February 2004 - 08:03 PM

quix reports them both as 'Mix' region by the way.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users