Jump to content


Photo

Topspin Wont Ftp ?


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 nothing_man13

nothing_man13

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 28 posts

Posted 18 February 2004 - 07:24 PM

When I try to ftp .. topspin using flash ftp .. it keeps stopping half way through the upload ...... whats going on ?

#2 nothing_man13

nothing_man13

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 28 posts

Posted 18 February 2004 - 07:58 PM

When I try to ftp .. topspin using flash ftp .. it keeps stopping half way through the upload ...... whats going on ?

#3 oxjeremy334

oxjeremy334

    X-S Messiah

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,844 posts
  • Location:Oklahoma
  • Interests:Being a Rhinestone Cowboy
  • Xbox Version:v1.1

Posted 18 February 2004 - 08:54 PM

Are you trying to FTP from the xbox hdd or the xbox D drive?

#4 chefelf

chefelf

    Brandishing the Triforce of Modding

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,407 posts
  • Gender:Male
  • Location:New York, NY
  • Interests:Video Games, Web Design, Writing, Cycling, Hardware Modification, Building Computers, Music
  • Xbox Version:v1.3
  • 360 version:unknown

Posted 18 February 2004 - 10:44 PM

What error messages does your FTP client give you? I had no problems with this game.

#5 nothing_man13

nothing_man13

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 28 posts

Posted 19 February 2004 - 02:56 AM

the CD Drive!

#6 nothing_man13

nothing_man13

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 28 posts

Posted 19 February 2004 - 02:57 AM

it doesn't really give an error message it just slows down and almost pauses and then just sits there and nothing transfers!

#7 Trevante

Trevante

    X-S Messiah

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,929 posts
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:unknown

Posted 19 February 2004 - 03:07 AM

your DVD drive may not be reading the disc properly. What DVD drive do you have?

also, try copying the game to the HDD, then ftping it to your comp...

#8 dangpride

dangpride

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 290 posts
  • Location:Selby, SD
  • Xbox Version:v1.0

Posted 19 February 2004 - 03:09 AM

sounds weird to me, the only reason i could think of is that u aint got enuff space on ur hdd uhh.gif

#9 Bungholer

Bungholer

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 46 posts

Posted 19 February 2004 - 08:49 AM

Worked Ok For me

#10 jonnyknowsbest

jonnyknowsbest

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 47 posts

Posted 19 February 2004 - 09:09 AM

The only time i experienced this problem was when my xbox drive was full. Just a shame it took me about 4 attempts before i realised.

rolleyes.gif

#11 chefelf

chefelf

    Brandishing the Triforce of Modding

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,407 posts
  • Gender:Male
  • Location:New York, NY
  • Interests:Video Games, Web Design, Writing, Cycling, Hardware Modification, Building Computers, Music
  • Xbox Version:v1.3
  • 360 version:unknown

Posted 19 February 2004 - 11:54 AM

Also it could be the sign of a faulty network cable. Try swapping the cable and see if that speeds anything up (after checking your HDD free space as well).




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users