Jump to content


Photo

Having A Problem With Vagrant Story.


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 St!nkf!nger

St!nkf!nger

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 144 posts
  • Location:Cortland, Ohio
  • Interests:Guitar, Softball and all things nerdy.
  • Xbox Version:v1.0

Posted 24 February 2004 - 07:47 PM

After the intro movie plays (which sounds a little funny, the music sounds odd. Its probably supposed to sound like that since its sync'd up with the video and ends when the video does. Its been a while since I've played it.) and it starts to load the title screen it freezes up my entire Xbox.

Has anyone had this problem? Anyone know how to fix this?

Edited by St!nkf!nger, 24 February 2004 - 07:49 PM.


#2 St!nkf!nger

St!nkf!nger

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 144 posts
  • Location:Cortland, Ohio
  • Interests:Guitar, Softball and all things nerdy.
  • Xbox Version:v1.0

Posted 25 February 2004 - 04:47 AM

Anyone?

#3 St!nkf!nger

St!nkf!nger

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 144 posts
  • Location:Cortland, Ohio
  • Interests:Guitar, Softball and all things nerdy.
  • Xbox Version:v1.0

Posted 25 February 2004 - 02:33 PM

Could this be a problem with the way I have pcsx set up?

#4 cainedna

cainedna

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 721 posts
  • Xbox Version:v1.1

Posted 26 February 2004 - 03:14 AM

Hmm... I've tried it out on the Xbox, and had the same issues with movie syncing... but the game seemed to play fine. I didn't get very far, but I beat the first boss without any serious problems. I used the default selection (BIOS), and am using the newest version of PCSXbox. It's also the US NTSC version of the game, I'd bought the day it came out.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users