Jump to content


Photo

Help 2.3b Lite Has Wierd Flashing Light / No Video


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 nickmv

nickmv

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 41 posts

Posted 25 February 2004 - 11:33 AM

OK I modded my Xbox with a 2.3b lite going through a separate pogo pin adapter. Since the 2-pin d0 and ground on the pogo is incompatible with the 3-pin on the 2.3b lite, i manually soldered and grounded it. However, when I try to boot up with the mod enabled, it flashes like this: quick green, quick red, orange for 2 secs, then flashing green. It also sounds like the DVD drive is clicking once. And there's no video. However, disabling the mod fixes everything.
PLEASE HELP!!!

#2 nickmv

nickmv

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 41 posts

Posted 25 February 2004 - 01:38 PM

bump.....
please help, i need to get this fixed by tonight
thx

#3 singh073

singh073

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 2 posts

Posted 28 February 2004 - 03:26 AM

bump

i have the same issue...

#4 Softco Industries

Softco Industries

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 459 posts
  • Xbox Version:v1.3

Posted 28 February 2004 - 03:56 AM

Strange. Make sure your switches are Left (ON), Right (OFF), and Left (Bank 1). Flash protection may make a difference. Can you give me another example of the flashing lights? Try matching them up with the ones found in this tutorial.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users