Jump to content


Photo

More Newb Help


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 nubmodder

nubmodder

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 21 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 02 March 2004 - 03:59 PM

i installed my X-B.I.T yesterday and my Xbox Still booted and played. Today I flashed the bios and now xbox wont boot please HELP!!

#2 duudfromnorway

duudfromnorway

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,631 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 02 March 2004 - 04:06 PM

you have like a zillion bank options on that chip, sure you don`t have a second bios that works, and if you havn`t why did you flash the bank you were using??

Edited by duudfromnorway, 02 March 2004 - 04:07 PM.


#3 player1

player1

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 939 posts

Posted 02 March 2004 - 05:14 PM

What error meassage are you getting ?

Does it boot with the chip disabled ?

#4 AllPro2004

AllPro2004

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 52 posts
  • Location:NewYork
  • Xbox Version:v1.1

Posted 02 March 2004 - 05:39 PM

Make sure you use the verify feature in the X-B.I.T flash software. It will let you know if you have a bad flash.

I use format option 5 i think, with 1 x 1MB and 4 x 256k banks. I filled the four 256k banks with M7, 4979, 4980, 4981. I have no use for the 1MB bank.

I would recommend the Xecuter2 4981 bios. And use the XBTool program to change the logo a bit, so you know its working.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users