Jump to content


Photo

Ftp Server


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 GaijinPunch

GaijinPunch

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,148 posts
  • Location:Tokyo, Japan

Posted 07 March 2004 - 06:14 AM

WTF's is up w/ this PASV mode shit in Evox? I switch my router, and then I get PASV mode rejection (returns error 426) . I switch to Active mode, and still get the same rejection?

Anyone have any problem w/ this? I'm using a Linksys G-wireless router, but obviously one of the ethernet ports (which works just fine for playing games).


#2 GaijinPunch

GaijinPunch

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,148 posts
  • Location:Tokyo, Japan

Posted 07 March 2004 - 10:18 AM

WTF's is up w/ this PASV mode shit in Evox? I switch my router, and then I get PASV mode rejection (returns error 426) . I switch to Active mode, and still get the same rejection?

Anyone have any problem w/ this? I'm using a Linksys G-wireless router, but obviously one of the ethernet ports (which works just fine for playing games).


#3 GaijinPunch

GaijinPunch

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,148 posts
  • Location:Tokyo, Japan

Posted 07 March 2004 - 12:56 PM

WTF's is up w/ this PASV mode shit in Evox? I switch my router, and then I get PASV mode rejection (returns error 426) . I switch to Active mode, and still get the same rejection?

Anyone have any problem w/ this? I'm using a Linksys G-wireless router, but obviously one of the ethernet ports (which works just fine for playing games).


#4 Klatu

Klatu

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,502 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 07 March 2004 - 01:24 PM

holy triple post batman

took me all of 5 seconds to find a dozen problems similar to yours with that magic search button happy.gif

http://forums.xbox-s...s&highlite=pasv

in short.... disable all of your firewalls and try again

Edited by Klatu, 07 March 2004 - 01:25 PM.


#5 GaijinPunch

GaijinPunch

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,148 posts
  • Location:Tokyo, Japan

Posted 08 March 2004 - 08:22 AM

WTF's is up w/ this PASV mode shit in Evox? I switch my router, and then I get PASV mode rejection (returns error 426) . I switch to Active mode, and still get the same rejection?

Anyone have any problem w/ this? I'm using a Linksys G-wireless router, but obviously one of the ethernet ports (which works just fine for playing games).





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users