Jump to content


Photo

After I Flash Cromwell 512k Bios, Then What?


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 cincymed

cincymed

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 6 posts

Posted 10 March 2004 - 07:15 PM

help! i'm having trouble after i flash my xbox. i have a 2.3 xecuter pro mod that flashes and the xbox shuts down. do i then try to load evox with the dip switches in the same config as i flashed (123off 4on)? i can't get my evox dashboard to boot...

#2 gcskate27

gcskate27

    X-S Messiah

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,585 posts
  • Location:san antonio
  • Interests:video games, prgramming, comps, skateboarding, cooking, taking care of my lizards and dachshund
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 10 March 2004 - 07:26 PM

try with one and four "on" in fact just try all the combinations, wont hurt anything...

#3 jman33

jman33

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 795 posts
  • Location:Colorado
  • Xbox Version:v1.3

Posted 10 March 2004 - 08:12 PM

you said you flashed the chip but you didn't say anything about installing evox dashboard. flashing your chip doesn't install the dashboard. check out x-disk auto installer to install the dashboard. if you flashed with an xecuter bios it will say xecuter where it used to say MS on startup. this happens when the chip is on. hope this helps.

#4 cincymed

cincymed

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 6 posts

Posted 11 March 2004 - 01:09 AM

reflashed my bios and got it to work...thanks for your help.....

#5 jman33

jman33

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 795 posts
  • Location:Colorado
  • Xbox Version:v1.3

Posted 11 March 2004 - 01:44 AM

welcome!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users