Jump to content


Photo

Xbox Reboots Three Times


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 roddyrex

roddyrex

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 29 posts

Posted 21 March 2004 - 04:02 AM

installed the chameleon v1.8 with EvoxM7 bios flashed and the xbox reboots three times and then flashing red and orange light stays on with no video on the screen. I take the chip out and the same thing occurs with the rebooting and lights.

#2 iz3r

iz3r

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,030 posts
  • Location:Earth
  • Xbox Version:v1.0

Posted 21 March 2004 - 04:08 AM

this is called fragging, but i do not know what is wrong

Edited by iz3r, 21 March 2004 - 04:09 AM.


#3 67thRaptorBull

67thRaptorBull

    X-S Freak

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPipPip
  • 1,215 posts
  • Location:I dont know where my car is......
  • Xbox Version:v1.3

Posted 21 March 2004 - 04:12 AM

check the mobo, its most likely due to a solder splash somewhere, or u lifted or burnt a trace
and make sure ur AV cords r plugged in wink.gif laugh.gif

#4 iz3r

iz3r

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,030 posts
  • Location:Earth
  • Xbox Version:v1.0

Posted 21 March 2004 - 04:15 AM

I dont think it is a lifted trace, because ive lifted many on my old mobo and it never fragged, its probably the solder splash, and dude why didnt you just TSOP w/ switch?

#5 67thRaptorBull

67thRaptorBull

    X-S Freak

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPipPip
  • 1,215 posts
  • Location:I dont know where my car is......
  • Xbox Version:v1.3

Posted 21 March 2004 - 04:20 AM

hey, if i buy a broken mobo off ebay, and the guy says everything works and is fine, cept that it has a bad trace at the top d0 point (but bottom d0 is fine) and it frags due to a bad image, can i just install my X2.2 lite on it and use the alternate d0 point and everything will be fine?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users