Jump to content


Photo

Evox No Longer Loads And Goes Straight To....


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 rlb190

rlb190

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 7 posts

Posted 22 March 2004 - 02:30 PM

Hey guys, hopefully someone can help me out...

Playing a game i accidently went to the xbox live options on one of the games. I quickly turned off my xbox hopeing nothing bad happened.

Problem is that my xbox no longer loads to the evolution X screen anymore, it now only loads to the options menu with settings, memory, xbox live, music. I can still play backups but now my evox boot disk does not boot as well.

And to add to the problem, my xbox will not let my network access it. It does not respond to ping commands or ftp commands. I have it set to dhcp so my xbox automatically gets assigned an ip address. But on my router settings, it shows that no leases are currently out besides my computer.

When i try to ftp with flashfxp, it states connection failed(request timedout).
It's like my xbox will not respond to my network, one more thing, on my router it shows that my xbox networked cable is plugged in.


Any help would be great.. SOrry for the long explination, but i wanted to give you all the info becuase i'm at a dead end.

thanks Rlb


#2 Pizza Pizz

Pizza Pizz

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,176 posts

Posted 22 March 2004 - 02:34 PM

if you can run backups with their " default.xbe's "

why not an evox disc - unless the xbe is still called evox.xbe

make up a new evox disc but ensure evox is now called default.xbe

burn as udf 128 closed disc etc.....

or just get slayer evox installer




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users