Jump to content


Photo

Xecuter2.3b Lite


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 DzNuTs22

DzNuTs22

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 100 posts
  • Xbox Version:v1.5

Posted 29 March 2004 - 05:37 PM

I'm reflashing my 2.3b lite chip with the programmer and am getting some errors. Does anybody know which version of Cromwell the chip comes with originally?

#2 ComputerDude5565

ComputerDude5565

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,450 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 29 March 2004 - 06:22 PM

2.28 what XBox do you have what bios did you try and what error do you get/.

#3 DzNuTs22

DzNuTs22

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 100 posts
  • Xbox Version:v1.5

Posted 29 March 2004 - 09:14 PM

I have a v1.5 xbox.
I've tried these filenames:(Cromwell) flashbios 2.27
image 1024
another one too (i forgot and its deleted)

everytime i flash it dos says its ok and then when i enable my chip i get the 3x/red flash frag on both banks.

is there something i need to do to the .bin file like use xecuter2bios manager or give it a specific filename?

also am I maybe supposed to have the external switch hooked up when I flash?
how does it know which bank to load the bios on?



#4 DzNuTs22

DzNuTs22

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 100 posts
  • Xbox Version:v1.5

Posted 29 March 2004 - 09:18 PM

also, can i straight flash evox bios to my chip using the programmer without having to flash it with a legal bios first? If not can I do it once I get Cromwell back on there or do i have to use the boot disc?

#5 DzNuTs22

DzNuTs22

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 100 posts
  • Xbox Version:v1.5

Posted 29 March 2004 - 10:13 PM

I went ahead and tried to flash evox The EVOX_M7 (x4) and it came up to msdashboard with the chip enabled or disabled...?


#6 DzNuTs22

DzNuTs22

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 100 posts
  • Xbox Version:v1.5

Posted 30 March 2004 - 02:11 AM

Just thought I'd post and let everyone know I got it working using the xecuter2 bios.

#7 ComputerDude5565

ComputerDude5565

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,450 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 30 March 2004 - 06:43 PM

QUOTE
I went ahead and tried to flash evox The EVOX_M7 (x4) and it came up to msdashboard with the chip enabled or disabled...?


That is what should happen. And it should say MS at the bottom. Now put on the dashboard via the CD. You can use 4981.06 and it will change it from MS to Xecuter2.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users