Jump to content


Photo

Reincoat Trouble W/ 1.5 System


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 domerdel

domerdel

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 75 posts

Posted 01 April 2004 - 01:27 AM

I just bought an xbox the other day, v1.5, did the ALL Versions tutorial TSOP flashing, and found that I dont have the sharp solder point that I had to do.

The trouble I'm having is reincoat, it's not finding the TSOP flash, it can't read it.

Does someone have another alternate tutorial?

What else should I check? it's a 256k bios

#2 cdsmith12

cdsmith12

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 7 posts

Posted 07 April 2004 - 04:45 AM

I am having the exact same problem with 2 different boxes. When i try to flash I get nothing by telneting in and when I try with evoxautoinstaller I get flash not writeable. I tested the points with an ohlm meter and they are good. There is no splatter on the board I made sure of that.

Does anyone have any ideas?



#3 Blank

Blank

    X-S Messiah

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,660 posts
  • Location:Western Wisconsin
  • Interests:Graphic Design, Gaming, HTML/Webpage Design, Programming, and Electronics
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 07 April 2004 - 07:10 PM

Are you guys using the latest version of raincoat?

#4 cdsmith12

cdsmith12

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 7 posts

Posted 08 April 2004 - 11:50 AM

I believe that I am using the newest raincoat. got it from the tribe. I think it is .5, If there is a newer one let me know. I also found out that I have the 5530 Kernel which seems to be causing a lot of problems.

#5 Blank

Blank

    X-S Messiah

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,660 posts
  • Location:Western Wisconsin
  • Interests:Graphic Design, Gaming, HTML/Webpage Design, Programming, and Electronics
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 08 April 2004 - 07:09 PM

I believe .7 is the newest at the moment... don't quote me on that though. See if you can find it and try it. smile.gif

#6 Exobex

Exobex

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,063 posts
  • Xbox Version:none
  • 360 version:none

Posted 09 April 2004 - 08:48 AM

You'll find it by following the link in my sig.


#7 GraFfiX420

GraFfiX420

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 86 posts

Posted 09 April 2004 - 12:30 PM

you also may want to check yer raincoat.conf to make sure it contains the specs fer yer chip...




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users