Jump to content


Photo

Two Bios Loads?


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 nexcompac

nexcompac

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 106 posts

Posted 04 April 2004 - 04:59 AM

Ok, here is my problem and probly why i got banned when i thought i shouldn't have. I recently flashed my chip with my own modded bios and changed the colors of the logo. I noticed when i booted up to Evo dash, nothing was the colors i had wanted. Here is the catch. I have a chameleon chip and soldered the p&e to work as a disable thingy. When i press and hold the eject buttons, i boot up to evox, when i press the eject or power buttons, it boots with my custom bios and boots to M$ with no blue light. Is it possible to have 2 different bios files load?

#2 pewpster

pewpster

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 142 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 05 April 2004 - 04:13 AM

Did you get the P and E wires backwards? thats wierd, if it's loading your bios, its should be loading evox too.

#3 nexcompac

nexcompac

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 106 posts

Posted 05 April 2004 - 04:03 PM

That would suck if i did, ill try to switch them

#4 pewpster

pewpster

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 142 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 05 April 2004 - 05:57 PM

The power button should load bank 0, and the eject should disable the chip. Both at the same time loads bank 1 as far as I remember. You have to hold the buttons for a few seconds tho, or it might boot to the bios you loaded last time, not the one you want.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users