Jump to content


Photo

Pandora Tomorrow Profiles?


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 DVsKiN

DVsKiN

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 90 posts

Posted 25 April 2004 - 03:33 PM

hey guys.. I have a few games on my HD (maxtor 60 gig) and one of them is pandora tomorrow.. whenever I do to continue my game, it always, Imean always, tells me that my profile is courrupt, and it has to repair it?? It always repairs it successfully, but I was just curiuos, do u think this will be a problem in the future? Is this a prob w/ my HD??



DvS

#2 manipulator

manipulator

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 28 posts

Posted 25 April 2004 - 04:16 PM

I don't think it is your hdd causing it, cause mine does that too. (seagate 160gig) It may just do that if its running off of any harddrive.

#3 bummer

bummer

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 69 posts

Posted 25 April 2004 - 05:47 PM

I think I had a similar problem with GTA: Vice City. Is your clock set in the MS Dash?

#4    

   

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 159 posts
  • Location:Arizona
  • Xbox Version:v1.4

Posted 25 April 2004 - 06:40 PM

It also tells me that I sometimes have a corrupt profile, but only ever once in a while. And I'm just running a normal hd.

#5 Badmagick

Badmagick

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 23 posts

Posted 25 April 2004 - 07:49 PM

my game wont even play, so at least your able to at least play it.

#6 mirx999

mirx999

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,476 posts

Posted 25 April 2004 - 10:33 PM

try setting your clock, doods.

#7 DVsKiN

DVsKiN

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 90 posts

Posted 26 April 2004 - 11:22 AM

THe clock would do that aye?? I cant even tell u if my clock is set or not, I moved that box around so much, and unplugged it so much, tha tI didnt even bother redoing the clock each time (now that I got my cat5 working in my room, dont have to worry bout moving it at all, life is grand!)



DvS

#8 mirx999

mirx999

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,476 posts

Posted 26 April 2004 - 05:58 PM

well then set it again and see.

#9 geniusalz

geniusalz

    Team MXM

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 1,827 posts
  • Gender:Male
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:unknown

Posted 02 June 2004 - 05:31 AM

Mine does that too. Don't know if it's a clock problem. Back when SCPT had XBLive problems, I remember reading on splintercell.com that it's normal to receive that message and to just recover the profile everytime.

Bad beta-testing I say!

#10 SLuSHIE

SLuSHIE

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 740 posts
  • Location:Canada
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 03 June 2004 - 06:40 PM

i never had that prob b4 mine saves fine....i got an 80 gig in mine

#11 AnThRaX

AnThRaX

    X-S Hacker

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,626 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 30 July 2004 - 02:12 PM

Works fine here on a 300 gig.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users