Jump to content


Photo

Chip Problem


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 dsquared

dsquared

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 5 posts

Posted 12 May 2004 - 12:31 AM

okay i made my bios flash disk. It booted in the linux and then flashed with the disk i made. It completed and shut off. I turned the box back on and all I got was a power on. off. on .off then on and continued to flash green and red .

Any idea of what is going on?



#2 dantok

dantok

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 125 posts
  • Location:Singapore
  • Interests:Everything you wanan do with an xbox:)<br>
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 12 May 2004 - 01:04 AM

You`ve got a bad flash. You probably messed it up some where. and the type of bios u flash was wrong. What bios did you flash on the cd?
And what chip are you using? Xecuter lites or Pros?


#3 dsquared

dsquared

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 5 posts

Posted 12 May 2004 - 07:40 AM

i flashed with a 1mb bios made with xbm bios x2_4799

Also it looked like a sucessful flash because it seemed to finish and shut off like everything I have read said it would.

Edited by dsquared, 12 May 2004 - 07:44 AM.


#4 slim_shady_jr

slim_shady_jr

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 98 posts
  • Location:indiana
  • Interests:any thing dss,dishnet,xbox,ps2,pc's,dvd's
  • Xbox Version:v1.2

Posted 12 May 2004 - 08:52 AM

what version xbox----tsop flash or mod chip----------v1.4 and 1.5 need the m7 or the other newer biios. This will cuz a no video problem if you use an older bois on a newer board. Got a 1.5 sitting here next to me that a guy did that to. I have a new tsop on the way.

#5 dantok

dantok

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 125 posts
  • Location:Singapore
  • Interests:Everything you wanan do with an xbox:)<br>
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 12 May 2004 - 09:24 AM

LOL. not thats funny
what you can do about tsop actually is. Get a modchip. Solderless. Flash it with a working bios. Load up evox. go to teh flash screen. Turn the mod off and it will flash the onboard bios.


#6 OpusDei

OpusDei

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 85 posts

Posted 12 May 2004 - 10:44 AM

QUOTE (dsquared @ May 12 2004, 09:40 AM)
i flashed with a 1mb bios made with xbm bios x2_4799

Also it looked like a sucessful flash because it seemed to finish and shut off like everything I have read said it would.

so what you are saying is that you completely ignored the instructions on xecuters website ? They tell you to use 512k so you can recover if you screw up.

http://www.teamxecut...om/cromwell.htm

Plus you used a very old bios that isn't compatible with new consoles - again showing you did zero research really. huh.gif

So you need to change the topic title from "chip problem" to - "I messed Up Please Help"

#7 dantok

dantok

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 125 posts
  • Location:Singapore
  • Interests:Everything you wanan do with an xbox:)<br>
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 12 May 2004 - 10:49 AM

Oh c`mon man. Noob never do reasearch. And always falsh 1mb. 512k causes some problems usually.


#8 dsquared

dsquared

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 5 posts

Posted 12 May 2004 - 06:23 PM

QUOTE (OpusDei @ May 12 2004, 12:44 PM)
so what you are saying is that you completely ignored the instructions on xecuters website ? They tell you to use 512k so you can recover if you screw up.

http://www.teamxecut...om/cromwell.htm

Plus you used a very old bios that isn't compatible with new consoles - again showing you did zero research really. huh.gif

So you need to change the topic title from "chip problem" to - "I messed Up Please Help"

I read the xbox-scene/articles/flashbios.php

that is where I got my info. I researched it from there.

#9 dsquared

dsquared

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 5 posts

Posted 12 May 2004 - 06:29 PM

I got the halo special edition xbox. Version number is .3 or newer . Anyways what is the newest version bios i should use?

#10 dantok

dantok

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 125 posts
  • Location:Singapore
  • Interests:Everything you wanan do with an xbox:)<br>
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 12 May 2004 - 10:23 PM

We`re not suppose to talk about hacked bioses. But all i can say it' It's probably a focus chip. so... The latest one. Use 4981.06. Can't tell you where to get it.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users