Jump to content


Photo

Xbmc 5-21 Not Loading!


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 yakk00

yakk00

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 2 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:unknown

Posted 23 May 2004 - 02:14 PM

Just recently upgraded from 4-19-04 build. Now when I try and start it, it goes to the loading screen, then back to evox. I've also noticed now, that DVD2.0 doesn't work as well!! Any ideas? Thanks!

#2 Qu-Bit

Qu-Bit

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 172 posts
  • Location:Port Charlotte Florida
  • Xbox Version:v1.4

Posted 23 May 2004 - 06:57 PM

Did you delete the XBMC folder first? Did you delete the proper files in TDATA & UDATA?

What skin are you trying to use?

#3 XboXP

XboXP

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 92 posts

Posted 23 May 2004 - 07:36 PM

can you tell me what are the files that need to be deleted in that two folder?? thanks...

#4 pindawg

pindawg

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 14 posts

Posted 23 May 2004 - 08:37 PM

"0face008" in both TDATA and UDATA. You will have to redo your setting afterwards, but it will probably fix your probs.

QU-Bit I like your sever in your sig. Can you give me more details? I would like to do the same.

Edited by pindawg, 23 May 2004 - 08:39 PM.


#5 JHenriksen

JHenriksen

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 4 posts

Posted 24 May 2004 - 01:06 PM

Well, I deleted that file in TDATA and UDATA, and still, nothing. I also noticed that FBA XXX won't load neo geo roms anymore. Think I may have to do a drive format and reload everything? I'm getting frustrated. And I just got the japanese version of Kill Bill Vol. 1 and I'm itching to watch it! No other ideas? Thanks for reading!

#6 BlazinKhan

BlazinKhan

    X-S Senior Member

  • XS-BANNED
  • PipPip
  • 162 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 24 May 2004 - 05:41 PM

Right.. I'll just PM I guess

Edited by BlazinKhan, 24 May 2004 - 05:48 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users